Daisypath Anniversary tickers

Dec 30, 2010

Bersama Dynas & Anak2 Yatim di Sunway Lagoon

Sebelum tu Bright Eye nak kenalkan diri sebagai BE sbb adik complain. Dia kata nape letak nama panjang sgt? Letak la BE, lagi simple.. BE pun BE la..hehe.. BE fikir mcm BEEEE lebah tu..tp ok gak xyah nak type nama panjang... Panggil BE sudah.. hehe..

Pada 23hb Dec 2010, BE dpt jemputan dari DnA butik bersama anak2 yatim dari Sg.Buloh untuk menonton theater Peter Pan The Musical. BE pergi bersama dengan adik, kebetulan dia cuti pada hari tu.. Petang tu BE dan adik tunggu kt dpn main entrance ambik tiket kt Sunway Lagoon. Dalam 10min, Anak2 yatim dan Dynas bersama Suami dan anaknya (Khaira) tiba Sunway lagoon. Sementara nak tunggu train untuk ke theater, BE sempat gak snap gambar di sekitar Sunway lagoon.


Cantik kalau di waktu malam

 Masa tgh tunggu train, cuaca agak mendung, hujan renyai tp best..rasa sejuk je.


Train dah campai...Chuchutttt

Dynas, Suami, Khaira & her maid naik train dulu..Tata.. (Sempat lagi adik snap) Whoosshh

Ooo before that, BE nak tunjuk gambar BE dengan anak2 yatim.. comel sgt2 terutama yg si kenik pakai tudung tu..
Comel x..? The girls pakai warna ungu..
The Boys pakai warna oren.. Ramai kan..?

Dalam gambar BE x snap byk kt budak2 ni tp ada dlm dekat 100 org anak yatim yang hadir pada hari tersebut. Gambar di bawah ni plak gambar Peter Pan and friends..BE and adik dapat duduk front seat, dekat skit dengan stage.. 

Peter Pan and Wendy

Captain Hook, afraid of a tick tock, tick tock.. thot it was a crocodile
Dynas, Aishah Singklair(did i spelt it rite?) & the Peter Pan gangs
Selepas habis show tu, Dynas & Aisyah bagi hadiah pada ank2 yatim..Seronok dorang dapat Bag free dari Adidas, Produk Safi (Shampoo & Bedak) wangi gak dan T-shirt dari Company suami Dynas. BE dapat produk safi n T-shirt je.. yang bag tu untuk anak2 yatim je.. huhu tp xpe..BE really had a great time.

Time show ends at 8pm, anak2 yatim dah balik selepas dapat hadiah dari Dynas. Jadi BE, adik dan fans yang lain pergi ke Light House for supper.. Memang lapar sangat masa tu sbb Be skip lunch.. Ada mee goreng, roti jala dan mcm2 lagi.. Adik BE makan semua dish.. katanya lapar.. dengan selambanya dia bangun ambik makanan lain..seronok tengok dia makan. Adik macam BE jugak la..suka makan byk klau ada buffet.. byk choice..Hehe. Selepas makan, BE dapat snap dengan dynas and the fans. Gambar tu akan publish dlm majalah Media Hiburan..pastu borak dengan dynas pastu alik.. sampai rumah dlm jam 10 lebih.. penat tapi best..

~Bright Eye~

Dec 20, 2010

Wedding at Kelab Shah Alam

Assalamualaikum,

Bright Eye dapat pergi ke majlis perkahwinan Wan Shafinas Wan Kamil. Dia aunty pada tunang Bright Eye. Cousin pada Wan Intan Edrinas bt Wan Mokhtar atau yang lebih dikenali Dynas Mokhtar yang berlakon dalam cerita Susuk. Masa tiba di Kelab Shah Alam terserempak dgn Dynas dan suaminya. Ada juga nampak si kenik tgh lena tido di pangkuan ayahnya. Dorang nak pulang ke rumah nak hantar si kenik lepas tu dorang datang balik ke Kelab Shah Alam..

Bila masuk dalam dewan, pengantin dah mula berjumpa dgn rakan and keluarga mereka.. Bright Eye, tunang dan future mother in law.. hehe pergi ke meja makan untuk apa lagi..makan la tp Bright Eye makan buah je sbb makan byk masa kt tmpt 1st kenduri kawin pg tu.

Sempat berjumpa dengan family tunang..Mmg ramai yg amat sgt sampai Bright Eye pun confuse yg ni sape, yg tu sape.. haha.. k la ni gambar yg Bright sempat snap.. Enjoy..



Dynas & myself (i nmpk tembam la plak) 


Nash & Pengantin


Ok, mata dah ngantuk dah..jadi gmbr pun x byk nak upload..huhu..Good nite

~Bright Eye~

Dec 8, 2010

Keluar bersama tunang & family

Assalamualaikum,

Malam ni nak tulis dalam bahasa melayu pulak tp bukan secara..apa orang kata terlalu 'formal'.. BrightEye nak cerita macam bercakap dengan orang, macam biasa. Tak nak lah formal sangat..Hehe..

Semalam dan kelmarin BrightEye keluar bersama keluarga tunang BrightEye (Azmeer). Kelmarin BrightEye dijemput untuk hadir pada hari Convocation adik Azmeer di UiTM Shah Alam. Dia dapat Diploma dalam bidang Business. Dalam kad jemputan hanya boleh masuk 2 orang.. Dalam kad tu ada nama Azmeer dan mama Azmeer tp BrightEye yang masuk dalam bagi pihak Azmeer. Dia nak duk luar..cuci mata kot..hehe (Jgn marah ye sayang).. Agak lama jugak menunggu giliran adik Azmeer tambah lagi sesi dia waktu petang tapi kene ada di UiTM Shah Alam pada jam 11 pg untuk daftar nama.

Selepas dapat lihat adik Azmeer di atas pentas, kami terus duk di luar, dalam dewan tu memang sejuk la.. Menyesal tak bawa jacket. Dah duk luar tu, perut pun dh berbunyi, jadi BrightEye pun turun la pegi beli makanan dengan future mother in law.. hehe.. Beli syawarma (kebab) tp rasa dia bawang je yang lebih.. huhu tak sedap tapi makan je lah sebab perut pun dah lapar.

Bawah ni gambar semasa adik Azmeer dah keluar dari dewan.. BrightEye suka tgk teddy bear dia terutama yang kecik tu..hehe

Bergambar bersama keluarga tunang

Semalam BrightEye pergi Nilai 3 bersama Azmeer dan mamanya. Jam 10pagi Azmeer dan mamanya jemput BrightEye di rumah dan jam 11pagi bertolak ke Nilai 3. BrightEye drive kereta sampai ke Nilai 3. Masa tu Azmeer di sebelah BrightEye sedap tido.. Seat belakang pulak mamanya pun sedap tido.. Huhu.. jadi BrightEye pun nyanyi la sorang2 untuk mengelak dari mengantuk..Hehe. Dah sampai tol tu, berhenti la kat tepi.untuk membetulkan pinggang BrighEye dan sambung alik drive sampai la ke destinasi kami semua.
BrightEye cam dah rasa ngantuk je ni.. esok kerja.. malas tul rasanya.,. ok lah layan gambar ye.. tak byk pun sbb duk sibuk cari barang kawin.. hehe

Tengok apa tu sayang..?

Barang hantaran dan door gift untuk tetamu
Ok sampai di sini saje.. nanti BrightEye update lagi.. Good Night..

~Bright Eye~

Dec 5, 2010

Out with mum & sis

Yesterday was the 4th December 2010.. i went out with my mum and sis to Alamanda, Putrajaya. Actually its been a while we didn't hang out each other, always busy with work.. We planned to play bowling there but unfortunately it was already booked by some  'company' which not even one is empty.. it was frustrated but what can we do.. i was so excited since the day before. So we get our supper and drop at Parkson for window shopping and also shopping..hehe.

Later that, we drop by at Baskin Robbins.. so yummy.. i should snap before we all ate our ice cream but its because it looks so delicious so the image was like a lil bit messy.. Mine is the bottom one, my sis the top left and my mum the top right (very berry strawberry) like the words..hehe







After we had the delicious, yummy and 'high cost' ice-cream, we drop at this shop which i really forgot the name of it.. i snap a few teddy bears..cute and love it..

So cuddly

Ok, that's all for now.. will update for new post..

~Bright Eye~