Daisypath Anniversary tickers

Dec 30, 2010

Bersama Dynas & Anak2 Yatim di Sunway Lagoon

Sebelum tu Bright Eye nak kenalkan diri sebagai BE sbb adik complain. Dia kata nape letak nama panjang sgt? Letak la BE, lagi simple.. BE pun BE la..hehe.. BE fikir mcm BEEEE lebah tu..tp ok gak xyah nak type nama panjang... Panggil BE sudah.. hehe..

Pada 23hb Dec 2010, BE dpt jemputan dari DnA butik bersama anak2 yatim dari Sg.Buloh untuk menonton theater Peter Pan The Musical. BE pergi bersama dengan adik, kebetulan dia cuti pada hari tu.. Petang tu BE dan adik tunggu kt dpn main entrance ambik tiket kt Sunway Lagoon. Dalam 10min, Anak2 yatim dan Dynas bersama Suami dan anaknya (Khaira) tiba Sunway lagoon. Sementara nak tunggu train untuk ke theater, BE sempat gak snap gambar di sekitar Sunway lagoon.


Cantik kalau di waktu malam

 Masa tgh tunggu train, cuaca agak mendung, hujan renyai tp best..rasa sejuk je.


Train dah campai...Chuchutttt

Dynas, Suami, Khaira & her maid naik train dulu..Tata.. (Sempat lagi adik snap) Whoosshh

Ooo before that, BE nak tunjuk gambar BE dengan anak2 yatim.. comel sgt2 terutama yg si kenik pakai tudung tu..
Comel x..? The girls pakai warna ungu..
The Boys pakai warna oren.. Ramai kan..?

Dalam gambar BE x snap byk kt budak2 ni tp ada dlm dekat 100 org anak yatim yang hadir pada hari tersebut. Gambar di bawah ni plak gambar Peter Pan and friends..BE and adik dapat duduk front seat, dekat skit dengan stage.. 

Peter Pan and Wendy

Captain Hook, afraid of a tick tock, tick tock.. thot it was a crocodile
Dynas, Aishah Singklair(did i spelt it rite?) & the Peter Pan gangs
Selepas habis show tu, Dynas & Aisyah bagi hadiah pada ank2 yatim..Seronok dorang dapat Bag free dari Adidas, Produk Safi (Shampoo & Bedak) wangi gak dan T-shirt dari Company suami Dynas. BE dapat produk safi n T-shirt je.. yang bag tu untuk anak2 yatim je.. huhu tp xpe..BE really had a great time.

Time show ends at 8pm, anak2 yatim dah balik selepas dapat hadiah dari Dynas. Jadi BE, adik dan fans yang lain pergi ke Light House for supper.. Memang lapar sangat masa tu sbb Be skip lunch.. Ada mee goreng, roti jala dan mcm2 lagi.. Adik BE makan semua dish.. katanya lapar.. dengan selambanya dia bangun ambik makanan lain..seronok tengok dia makan. Adik macam BE jugak la..suka makan byk klau ada buffet.. byk choice..Hehe. Selepas makan, BE dapat snap dengan dynas and the fans. Gambar tu akan publish dlm majalah Media Hiburan..pastu borak dengan dynas pastu alik.. sampai rumah dlm jam 10 lebih.. penat tapi best..

~Bright Eye~

No comments: