Daisypath Anniversary tickers

Dec 8, 2010

Keluar bersama tunang & family

Assalamualaikum,

Malam ni nak tulis dalam bahasa melayu pulak tp bukan secara..apa orang kata terlalu 'formal'.. BrightEye nak cerita macam bercakap dengan orang, macam biasa. Tak nak lah formal sangat..Hehe..

Semalam dan kelmarin BrightEye keluar bersama keluarga tunang BrightEye (Azmeer). Kelmarin BrightEye dijemput untuk hadir pada hari Convocation adik Azmeer di UiTM Shah Alam. Dia dapat Diploma dalam bidang Business. Dalam kad jemputan hanya boleh masuk 2 orang.. Dalam kad tu ada nama Azmeer dan mama Azmeer tp BrightEye yang masuk dalam bagi pihak Azmeer. Dia nak duk luar..cuci mata kot..hehe (Jgn marah ye sayang).. Agak lama jugak menunggu giliran adik Azmeer tambah lagi sesi dia waktu petang tapi kene ada di UiTM Shah Alam pada jam 11 pg untuk daftar nama.

Selepas dapat lihat adik Azmeer di atas pentas, kami terus duk di luar, dalam dewan tu memang sejuk la.. Menyesal tak bawa jacket. Dah duk luar tu, perut pun dh berbunyi, jadi BrightEye pun turun la pegi beli makanan dengan future mother in law.. hehe.. Beli syawarma (kebab) tp rasa dia bawang je yang lebih.. huhu tak sedap tapi makan je lah sebab perut pun dah lapar.

Bawah ni gambar semasa adik Azmeer dah keluar dari dewan.. BrightEye suka tgk teddy bear dia terutama yang kecik tu..hehe

Bergambar bersama keluarga tunang

Semalam BrightEye pergi Nilai 3 bersama Azmeer dan mamanya. Jam 10pagi Azmeer dan mamanya jemput BrightEye di rumah dan jam 11pagi bertolak ke Nilai 3. BrightEye drive kereta sampai ke Nilai 3. Masa tu Azmeer di sebelah BrightEye sedap tido.. Seat belakang pulak mamanya pun sedap tido.. Huhu.. jadi BrightEye pun nyanyi la sorang2 untuk mengelak dari mengantuk..Hehe. Dah sampai tol tu, berhenti la kat tepi.untuk membetulkan pinggang BrighEye dan sambung alik drive sampai la ke destinasi kami semua.
BrightEye cam dah rasa ngantuk je ni.. esok kerja.. malas tul rasanya.,. ok lah layan gambar ye.. tak byk pun sbb duk sibuk cari barang kawin.. hehe

Tengok apa tu sayang..?

Barang hantaran dan door gift untuk tetamu
Ok sampai di sini saje.. nanti BrightEye update lagi.. Good Night..

~Bright Eye~

4 comments:

Catdy Khadijah said...

well, nice...

u, i ase cam baca karangan laa... haha...just kidding..

1st, i rs...eh btul ke u tulis nih... hehe... slalu in English... never mind laa... 1 Malaysia...

Bright Eye said...

Haha tu lah..ntah rasa cam nak tulis dlm bahasa melayu lak tp x formal..hehe i tgk pun cam karangan la plak..panjang tul.. =P

shaaiza said...

mmg karangan..ada la jgk formal u..xlah pasar sgt ;p
anyway..good.x0x0

Bright Eye said...

ooo...dap jew ckp abg tdo ek..
abg letih sayang, sayang pn tau abg nya jadual & keje cmnerkn, klu ikutkn mmg nk tdo kat umah jew, tpi dh janji dgn sayang nk g beli..so sayang jdi driver la.. :-P