Daisypath Anniversary tickers

Dec 20, 2010

Wedding at Kelab Shah Alam

Assalamualaikum,

Bright Eye dapat pergi ke majlis perkahwinan Wan Shafinas Wan Kamil. Dia aunty pada tunang Bright Eye. Cousin pada Wan Intan Edrinas bt Wan Mokhtar atau yang lebih dikenali Dynas Mokhtar yang berlakon dalam cerita Susuk. Masa tiba di Kelab Shah Alam terserempak dgn Dynas dan suaminya. Ada juga nampak si kenik tgh lena tido di pangkuan ayahnya. Dorang nak pulang ke rumah nak hantar si kenik lepas tu dorang datang balik ke Kelab Shah Alam..

Bila masuk dalam dewan, pengantin dah mula berjumpa dgn rakan and keluarga mereka.. Bright Eye, tunang dan future mother in law.. hehe pergi ke meja makan untuk apa lagi..makan la tp Bright Eye makan buah je sbb makan byk masa kt tmpt 1st kenduri kawin pg tu.

Sempat berjumpa dengan family tunang..Mmg ramai yg amat sgt sampai Bright Eye pun confuse yg ni sape, yg tu sape.. haha.. k la ni gambar yg Bright sempat snap.. Enjoy..



Dynas & myself (i nmpk tembam la plak) 


Nash & Pengantin


Ok, mata dah ngantuk dah..jadi gmbr pun x byk nak upload..huhu..Good nite

~Bright Eye~

4 comments:

Catdy Khadijah said...

uuuu.... dah dekat same tggi...

Bright Eye said...

no matter what dynas tetap tinggi dari i..huhu

dd dudu said...

waahh dynas!! hihi

Catdy Khadijah said...

So sad i cannot go 23rd nnt... hmmm... kirim salam kat Dynas ye... Snap pic dia bebyk ckit...