Daisypath Anniversary tickers

Jan 31, 2011

Cuti sakan..

Selamat Bercuti..!!
Hari ni BE kerja.. dalam bilik selalunya ada tiga orang tp hari ini tinggal BE sorang je.. sampai je opis rasa sunyi yang amat.. memang xde orang. BE pasang la ayat2 Al-Quran yang dipesan oleh Azmeer & mama BE untuk mengelak daripada kene ganggu. Tau la area putrajaya ni macam mane kan. Anyway, 30 minit kemudian, Kak Najdah datang..Rasa lega yang amat sebab ada orang. Jadi kite tapau untuk sarapan pagi di kantin bawah, bawak atas makan kt bilik BE.. BE makan beehoon goreng singapore & Hash Brown yang kite selalu makan kat McD for breakfast tu. Dah habis makan, Kak Najdah balik ke bilik dia, tinggal BE sorang alik. Sekarang ni BE tengah dengar lagu english early 90's 80's. BE suka dengar lagu 90's 80's daripada lagu skg ni..

Minggu ni memang ramai ambik cuti sebab esk dah cuti Hari Wilayah, pastu CNY plak jatuh pada hari Khamis & Jumaat.. Alang2 dorang ambik la cuti hari Isnin dan Rabu so jadi la 1 minggu cuti.. Kalau dah cuti panjang, penyakit M tu dah datang ler.. Hari ni pun BE rasa boring, no one to talk to.. sunyi sangat. BE takleh duk dalam sunyi atau gelap.. rasa rimas sgt2..

Perut ikan BE dh makin besar la.. Ikan guppy.. Jangan ia beranak time BE cuti sudah ler sebab BE cuti hari rabu. Isnin depan baru masuk kerja. BE risau, kalau dia beranak kite tak asingkan cepat dia akan NGAPP anak dia.. tak sempat anak dia nak tengok dunia. Tak silap BE kan, itu dah kali ke 3 dia beranak tau.. Gatai tul ikan ni..Hehe

~BrightEye~

3 comments:

shaaiza said...

ape name ikan u?
bagi lah nama...hmm cian u.cepat alik tau..5.30 sharp and 5.25 dah kemas2 meja..thats what i do..hehehe

shaaiza said...

owh..nice layout..luv it!!!

Bright Eye said...

shaaiza: xde nama..xtau nak bg nama apa.. i mmg kemas awl, 5:25 dh standby kt pintu..hehe

Followers