Daisypath Anniversary tickers

Jan 7, 2011

Dynas Fan Club..

Assalamualaikum & a very good morning..

Finally Dynas dah buat fan club. Memang dah lama Dynas nak buat fan club and here it is..
http://dynasfanclub.blogspot.com/

Click to enlarge.. tudung hijau tu BE la..
Gambar tu BE di Sunway Lagoon bersama Dynas, fans dan anak2 yatim.. Nampak x anak2 yatim kt belakang tepi kite.. Kite tengok Peter Pan The Musical.. Klau nak tengok, pergi la kat Sunway Lagoon.. i recommended to seat infornt of the stage.. Memang best time nak habis.. Anda akan kene snow bubble and Sprinkle all over you.. hehe Best.. Adik BE paling byk kene snow bubble sampai air minum 100 plus dia pun dah kene masuk snow bubble..tak minum lah lepas tu, BE suruh dia buang je. hehe

Sesiapa nak jadi ahli Dynas fan club boleh lah daftar di blog ni http://dynasfanclub.blogspot.com/
Scroll kat bawah sekali untuk daftar nama anda. Bayar RM20 dan anda akan dapat T-shirt DynasFanClub. The choice is in your hands.. (^_^)

1 comment:

shaaiza said...

and i'm there too nx to u hehe

Followers