Daisypath Anniversary tickers

Jan 21, 2011

Hi all

Hello readers,

Now is almost 12midnight and my eyes still fresh but yet i still have to sleep because tomorrow i'm workingggggg.... Papers on my table has almost reached my shoulder and i didnt touch a bit but will be touch tomorrow tapi masih ada lagi..lusa tu dah hari sabtu jadi hari jumaat ni memang hari yang paling malas nak buat keje.. Layan internet, lagu je..haha jahatnya.. tak baik tau, takleh goyang kaki je kan.. tp BE wat keje jugak.. Keje ni pun untuk diri sendiri.. makan minum untuk diri sendiri.. Hasil keje kite tu pun akan dapat duit utk perbelanjaan kite di dunia ni.. xde duit xde la nak makan minum utk kesihatan kite. Kalau tak makan, kite akan sakit.. Kalau sakit kite kene MC duk umah.. Kalau dah hari2 sakit, duit xde macam mana kite nak teruskan hidup.. duk umah dlm 6 kaki dalam ler.. Itu la hidup kite.. Hidup di dunia..Mati kite di dunia akhirat pulak.

Some people say.. We must enjoy our life before we die..No money No Fun.. Tapi pendapat BE, apa yang dorang cakap tu is not correct.. Kite sbg manusia di dunia ni harus bersyukur pada Allah S.W.T krn memberi kite nyawa, harapan, rezeki yang diberi olehNya. BE bersyukur dengan apa BE dapat sekarang ni. BE dah lalui pelbagai dugaan yg BE terima. Hanya dengan kesabaran BE, BE berdoa pada Allah. BE takkan putus berdoa hingga nafas akhir BE. BE ingin hidup bahagia bersama family BE, bersama bakal suami BE, bakal anak cucu cicit BE.. selepas cicit apa ye..? Kalau dipanjangkan umur BE nak tgk anak cicit BE..mesti ada rupa mcm BE..hehe. Mcm cerita arwah Tan Sri P.Ramlee..'Anak Bapak'.. "Sorang gemuk, sorang kurus, sorang gemuk, sorang kurus.." Hehe..

K la t sambung lagi ye.. dah nak 1230am..aduhh asyik tdo lambat je.. k selamat malam.. eh selamat pagi..

~Bright Eye

4 comments:

Catdy Khadijah said...

Saya setuju dengan Cik Puan (bakal Puan) BE... hehe... Semoga Bernahagia.. Amin...

Bright Eye said...

bukan 6kaki la sayang oiii..
7kaki dalam, 7 kaki panjang & 3 kaki lebar..

Bright Eye said...

Sayang BE: Ooo silap..Hehe

Catdy Khadijah said...

eh? kemarok ke?sabar2

Followers