Daisypath Anniversary tickers

Jan 15, 2011

Just around the corner

Hi..hi..

Know what..? The wedding is just around the corner.. i'm so eager to be his wife because i want to be with him always.. How jiwang i am..Who cares what people want to say..!! Most girls will be getting too eager to get marry to the person they love. Tak sabar nak tukar status married. gatainye..  To be a wife is not as easy as it looks even tho i'm not marry yet. Tp BE leh nampak, bila dah bergelar isteri memang banyak tanggungjawab kite untuk rumahtangga kite yang baru bina. Dari BE kecil sampai sekarang BE duk dengan family, masih duk bawah ketiak mama.. tido dengan mama walaupun BE dah berumur 26 tahun (lambat lagi, Oct br 26..hehe) Alamak, dh nak 26 ke tahun ni.. tak rasa 26 pun..hehe Tp itu la kenyataannya, tahun ni BE akan masuk umur 26 tahun.. Azmeer akan masuk 26 tahun bulan Februari ni.. (Hehe..sayang BE dah tua)..

Hari ni, BE g nilai lagi.. Kali ni BE pegi dengan Mama, adik & Azmeer.. Naik kete Saga putih.. hehe. BE lum tunjuk lagi ek.. it was 2 months ago BE bought the car..

Walahh..ni la kereta BE & Azmeer
Pasang Spoiler..nice tak..?
Yang lampu biru tu baru pasang gak la Waktu malam nampak nice..

Nice tak..? BE nak nmpk garang skit..hehe tak la garang mana pun.. ok la macam tu.. Jarang nampak orang pasang lampu biru tu.. Azmeer yang beli..BE ok aje..hehe..We had the same taste.

Masa g kat nilai tadi, sayang BE yg drive.. mula2 beli door gift utk tetamu.. BE beli fan kt KK Home Deco. BE ada member card dia jadi dapat lah diskaun. Masa BE beli kipas tu BE beli corak yang kayu, memang nice dan nampak traditional tapi dengan kuasa Allah, ada seorang sales girl ni datang kat BE. Dia tanya "adik betul ke nak kipas kayu ni?" BE tanya "kenapa kak?" dia tunjuk ada SALIB.

tengok dalam bulatan hijau
BE dan Azmeer memang terkejut.. Klau tak kerana Azmeer suruh kakak tu kira kipas memang kite tak perasan ada tanda Salib tu. Jadi BE dan Azmeer tukar kipas lain..

BE drive alik sebab Azmeer migrain..cian sayang BE. Azmeer pun tak bagi tau BE yang dia tengah migrain. Dia sampai umah baru dia bagitau BE. Katanya dia nak itut jugak gi nilai.. Gatai dia.

Ok thats all for now.. Nnt BE akan update lagi.. tata. Nak mamam cheese cake mama wat..hehe

2 comments:

Catdy Khadijah said...

I pon tak sabar nk tggu u melangkah ke alam rumah tangga...

Bright Eye said...

hehehe..kami tukar kipas kebas & kipas lipas..
wawawa....
:-P

Followers