Daisypath Anniversary tickers

Jan 4, 2011

Lagi 10 Minit

Lagi 10min nak balik.. dari pagi tadi kene migrain..mungkin sebab byk pikir untuk wedding bulan 3 ini.. Byk bende tak settle tp BE yakin, InsyaAllah dalam hujung Januari ni, semua settle.. Dalam keadaan migrain pun sempat lagi wat blog.. BE xde mood nak wat keje..rs nak main game je..Hehe. Lunch tadi pun makan kuih n biskut je..

Hmm..cam dengar bunyi guruh je kat luar.. Dah lah bilik opis BE xde tingkap.. rimas tul sebab tak dapat tengok matahari.. Rasa cam terperap je dalam penjara..even penjara pun ada tingkap..rimas, rimas.. Nasib baik la ada anak2 ikan untuk menghiburkan hati BE bila BE stress dengan kerja. Hehe..

K la..nak kemas cepat.. 5:30 sharp terus cabut..Haha..Tata

~Bright Eye~

5 comments:

Sweety Girly said...

Errr.... Take rest!! well, 2morrow u take leave right?
Ade hikmah disebalik Migrain tu..

**post by:Sweety!

Bright Eye said...

jam skg 5.57pm..abg kat opis g, abg tiba2 lak demam.. :-(
xlarat nk drive sebenarnya..bab abg mkn ubat dh over dos..
mata dh juling.. sayangnya ayat anak2 ikan tu bunyi ye mcm lain mcm jew..
:-P
hehehe...ikan metot la..

Catdy Khadijah said...

heloo darling!! esk cuti kan? jd, sile rehat ye... soh En. abg cuti gak esk...

eh, mama x keje ke arini?

Einna said...

take care BE.. biasala, selagi tak sampai hari majlis rasa banyak lagi benda yang kita nk sattle...jaga kesihatan tu ok..

Bright Eye said...

Sweety Girly: Yes esok BE cuti..

Sayang BE: esk kite jumpa ye..Muuaaahhh..

Catdy Khadijah: Em2 i cuti esok. En.abg pun cuti, i suruh dia ambik cuti jugak..hehe

Einna: Thanx dear, u too take care of urself =D

Followers