Daisypath Anniversary tickers

Jan 24, 2011

Limau oh Limau

Assalamualaikum,

Hi all..today is Monday and ofcourse ramai ada penyakit 'M' sebab cuti panjang kan..? Ada orang ambik cuti direct dari hari Thaipusam sampai ahad dan ada juga sampai hari isnin.. Kira 4/5 hari cuti la..Klau dah cuti panjang tu memang liat la nak g koje.. hehe..Tapi BE koje hari jumaat tu..huhu

Sebenarnya BE nak citer pasal limau ni.. Memang kes limau ni dh lama keluar cuma ada sesetengah orang tak tau kes ni. Tadi BE makan limau, given by colleague katanya jiran2 dia ramai org cina, jadi dia dapat la buah limau..tak tau la berapa kotak. Maklum lah dah nak dekat Chinese New Year.. Tahun Arnab.. (Tahun adik BE lahir).. Masa nak makan limau tu terberhenti jap sebab teringat gambar ni..

Nampak tak kepala warna Hitam tu.. itu la 'tetamu' limau import dari China


Eeeee Banyaknye...

So itu la wat BE terbayang-bayang makan limau ni. Nak makan boleh tapi kene la hati-hati.. Cerita kes limau ni BE jumpa dari Blog hamba Allah.. BE kuarkan ni pun hanya untuk pengetahuan dan pemerhatian anda. BE tak tau limau ni dari company mana. Lagipun kite boleh nampak limau tu dah tak juicy, kering je mungkin sebab tu dah ada 'tetamu'..

The choice is yours..

~Bright Eye~

1 comment:

Catdy Khadijah said...

huhu... sib baik i x minat mkn limau...