Daisypath Anniversary tickers

Jan 27, 2011

Nak letak title apa ye...?

Assalamualaikum,

Today in the office is quiet and outside is raining tho i didnt see from the window because i dont have a window.. Dengar dari dalam je ler..dh dengar bunyi guruh dan bunyi hujan lebat kat atas bumbung tu dah tau la hujan harini. Hari ni jam 3.45 pagi BE bangun, kejutkan Azmeer (Miss Calls) sebab dia nak pegi Kedah ada side visit kat sana. Katanya semalam kejut dia sampai dia miss call and sms BE alik.. Dalam 4 kali BE call takde bunyi ringing.. BE dengar suara perempuan.. Dia kata "The number you have dial is not reachable" hehe.. BE dah risau dah sebab takut dia terlajak bangun. Untuk kali yang ke 6/7 BE pun tak ingat dah, baru BE terima misscall and sms Azmeer. Dia kata "otei dh bgn". Lega BE.. pastu BE pun sambung tido alik sampai jam 5.45pagi sebab BE dah nak bersiap g koje..

BE sampai opis jam 8.26pagi..mmg dah lambat dah tu..asyik jam je..ntah ler tgk cam makin banyak lak kereta di Malaysia ni.. Rasa kereta lg byk dari manusia kat Malaysia..haha
Jam 11:30pagi td, BE terima sms daripada Azmeer, dia nak sms pada mamanya tp terhantar ke no. BE.. Alhamdulillah Azmeer sampai Kedah dengan selamat. Esk baru dia pulang, drive..Semoga Allah S.W.T melindunginya dan sahabatnya kembali ke destinasi dengan selamat. Amin..

Dari tadi BE duk soksek, rimas yang amat.. Dah telan dh panadol sebiji, malas nak makan 2 biji. Pakai coat tebal pun masih sejuk lagi. Lunch tadi makan nasi skit, taufu lembik 1 n 2 biji fishball dan nescafe suam, Semuanya RM3.50, memang tak berbaloi.. klau BE beli taufu lembik 2/3, fishball 5 biji xpe ler.. Ntah ler, kt kantin bawah tu mmg mahal pun tp kt bwh ler paling dekat nak g beli nasi campur..

Ok thanx for dropping by..t sambung lagi..tata (Ooo tajuk BE xtau nak letak apa..its random..hehe)
 

~Bright Eye~

2 comments:

Catdy Khadijah said...

kalau i beli kete... Mesti nnt bertambah jamm kan.. So, x nak laa beli kete... hahaha..

Bright Eye said...

Catdy Khadijah: Beli la jet.. x sampai 1 saat dh sampai ofis dh.. hehe