Daisypath Anniversary tickers

Jan 27, 2011

Rindunye..

Aiii baru 1 hari outstation di Kedah dah rindu. Macam lama lak padahal esok baru Azmeer alik KL. Pagi td rasa mcm nak demam, duk soksek je..demam rindu.. Macam mana la bila dah kawin nnt. Azmeer kerap gak pegi outstation..huhu lagi demam rindu ler..

Hmm, BE bukak lagu Shania Twain. Tajuk dia You're still the one. Ada orang bagi tau BE x mungkin kekal lama dengan Azmeer tapi cinta kami kuat dan sekarang Azmeer dah jadi tunang BE dan pada bulan March 2011 Azmeer akan menjadi teman hidup BE. Pelbagai dugaan yang kami terima. Ada yang mengata pasal hubungan kami. Ada yang tak suka bila kami bersama dan BE tak tahu kenapa. BE bersyukur pada Allah S.W.T yang kami masih bersama. My dear, this song is for you and also to my friends..


~BrightEye~

5 comments:

shaaiza said...

hahahaha..rasekaaan :P

Bright Eye said...

shaaiza: i know how u felt..

Catdy Khadijah said...

wahahahahaaaa.....

bak kata pepatah: syg tunang tggl2 kan... hehe... tu baru sehari dua... belom lagi 2bulan...

Catdy Khadijah said...

nak tambah ckit...

"Ada orang bagi tau BE x mungkin kekal lama dengan Azmeer" PEDULIKAN apa org tu nak kata apa... Dia bkn Tuhan..

Bright Eye said...

Catdy Khadijah: Biar la apa org nak ckp apa, BE will always love him..waa jiwangnye..Hehe

Followers