Daisypath Anniversary tickers

Jan 24, 2011

Sedapnyeee...

Hi readers..

Ntah tiba-tiba dalam kepala BE ni pikir ice cream atau yang creamy.. Rs teringin plak sbb td tgk dalam channel TLC (dulu panggil Channel Travel & Living) ada keluar dorang wat ice cream.. iklan la.. pastu terus BE buka google image type ice cream.. Macam2 jenis ice-cream dia keluar.. Salah satu yang BE suka....

ice cream cake
Hehe..tau tak kenapa yang last sekali ada kacut..? Sebab yang kacut tu dibuat daripada ice cream.. BE terjumpa dalam google image.. Nama dia Lil' Ice Cream Cake Custom Shoe.. Nampak real kan.. sayang nak makan tu.. BE akan biarkan kacut tu dalam crystal ice.. Biar cantik bentuk dia.. hehe

~Bright Eye~

9 comments:

Catdy Khadijah said...

wahhh.... rase lapa laa... i like the 2nd wan... Fruit Sandwich Ice Cream.. (pandai2 je kasi name) & also the 4th wan..

err... jom gi baskin... u kasi i duit... i tolong bayar..

Bright Eye said...

Catdy Khadijah: Ok..i kasi u duit, u bayar, i makan..Haha

Catdy Khadijah said...

BE: u ne leh makan ice cream.. nnt demam selsema.. nnt idung ayek sok sek je.. huhu.. :p

Bright Eye said...

Catdy Khadijah: xpe ler..sekali sekala..hehe

Bright Eye said...

Ehem2.... N+O = NO

Bright Eye said...

Sayang BE: Alaa...ckit je..hehe

shaaiza said...

Catdy : ckp je nak semua :p

be: I WANT ALL!!!!!!!

Bright Eye said...

ok, T abg PRINT abg bgi kat aza & ucuk.. k

Catdy Khadijah said...

Shaaiza: Yup!! me too... BE x leh mam bende yg sejuk2.. terutamanya Ice Cream... heheheh