Daisypath Anniversary tickers

Jan 2, 2011

Selamat Tahun Baru semua..

Selamat Tahun Baru.. Sekarang dah 2011..masa berjalan dengan begitu pantas.. Banyak kenangan pada tahun 2010.. semalam ingat nak update blog untuk 1.1.211 tapi masa tak mengizinkan. Sejak musim hujan ni BE kerap attack asthma sebab musim hujan. Tapi BE bukan nak cerita pasal penyakit BE.. BE nak cerita2 sikit.. Aleh2 jadi banyak lak..Hehe..

BE x sempat nak update blog untuk bulan Dec.. Byk gak aktiviti BE pada bulan Dec.. BE byk attend wedding family tunang, wedding kawan2 BE.. memang ramai kahwin pada bulan Dec.. leh katakan setiap ujung minggu keluar pergi wedding je. BE tak sempat nak upload gambar..tengokla kalau BE rajin BE upload ye.

Dah hampir 8 bulan BE bertunang dengan Mohd Azmeer Abdul Aziz.. Dah 3 tahun 7 Bulan kami bersama.. Alhamdulillah hubungan kami masih kekal hingga sekarang. Dengan pelbagai dugaan kami terima, kami masih tetap bersama.. Love you Azmeer sayang.. (Hehe..jiwang skit)

Sekarang dah 02.01.2011.. sekejapnya hari berlalu.. rasa cam baru je 1 Januari tp sekarang dh 2hb. Semalam pergi Nilai dengan family BE.. Kami bertolak dari rumah jam 11:30am tapi sebelum tu kami singgah McD dekat dengan rumah, breakfast kat sana.. Jadi western plak.. Sebenarnya McD tu dh hampir 5 bulan  bukak tapi sepanjang 5 bulan tu tak pernah jejak kaki kt McD tu walaupun dekat. 5 min dah sampai dah, hehe.. Papa mama makan big breakfast, adik BE makan Pancake tp dlm menu McD panggil Hot Cake.. BE makan bubur ayam.. lama tak makan bubur McD.. Dah habis makan kami smua bertolak ke Nilai.. Beli barang sambil cuci mata sampai jam 5pm baru balik.. Memang tak sedar masa tu.. tak tengok jam langsung cuma ada rasa cam lama sangat duk sana bila tengok jam rupanya dah nak malam dah..Haha.. Sempat gak kami makan sate Haji Samuri kat R&R Nilai.. Ada sekali BE tercakap Sate Haji Samurai.. Haha..

Sampai rumah agak lewat la jugak.. Memang letih tapi seronok.. Seronok sebab dah lama tak keluar 1 family.. Hati rasa seronok and at the same time rasa takut.. Alam perkahwinan BE is just around the corner.. Byk bende lagi tak settle.. BE harap by Februari  ni semua dh settle dh..

I'm so eager to be the Queen on my big day.. gatainya...

~Bright Eye~

4 comments:

Catdy Khadijah said...

Tak gatai, takde laa BF / Husband... hokey!!

hehe

Bright Eye said...

Catdy Khadijah: Hehe..

shaaiza said...

had fun!!

Bright Eye said...

love u too sayang abg yg tooiii3x ni2..
:-)