Daisypath Anniversary tickers

Jan 30, 2011

Wedding card

Assalamualaikum,

How are you readers..? BE agak rasa kurang sihat.. Dari malam semalam sampai sekarang BE sakit kepala sbb kene hujan semalam. Hujan renyai tapi BE tetap nak update blog jugak.

Semalam BE pergi Arnie Creation di Sri Rampai bersama dengan Azmeer & Nur my bff untuk buat baju fitting tapi malangnye baju untuk perempuan staff owner tu lupa nak adjust baju ikut size BE..aduhh frust tul masa tu so wat fitting untuk lelaki je la.. Wahh he look so gorgeous in that Malay suit. Untuk BE punya, BE kene datang sekali lagi pada sabtu depan untuk wat fitting. Harap2 staff dia tak lupa la but i will follow up with her. BE perasan ada gambar faizal hussien kt butik tu, rupanya dia pernah sewa baju dengan Arnie Creation. Anyway....

Selepas selesai wat fitting, perut BE dah kuar bunyi Jazz (tandanya dah lapar la tu) so kite semua pegi Jusco di Wangsa Maju. Memang dah banyak perubahan sejak BE study dulu. Selepas tamat class BE selalu pegi Jusco Wangsa Maju tu sebab dekat. Kami bertiga pergi makan kat food court Jusco. We all decided to eat Western Food. Ni gambar yang kami makan.


Chicken Chop (Azmeer punya)
Beef stick ( BE punya)


Chicken Crispy (Nur punya)
Yong Taufu (Kami bertiga punya)
Banyak kan kami makan tp BE tak dapat habiskan Yong Taufu.. Azmeer & Nur je yang habiskan..
Dah habis makan, kami pegi ambik Wedding Card.. Alhamdulillah, akhirnya siap jugak.. Orang yang wat kad tu datang kat Jusco and gave us all the cards he made.

Azmeer duk mengira kad selepas pulang dari KL
Ini lah hasil rekaan kad kahwin khas daripada BE dan Azmeer sendiri..Cantik x?
So far BE dan Azmeer berpuas hati dengan kad kami dan akan diedarkan tak lama lagi.

~BrightEye~

6 comments:

Einna said...

nice..

Bright Eye said...

Einna: Thank you (^_^)

misscrab said...

salam aini...
12 mac eh? mebi i not around there...nway..selamat pengantin baru

shaaiza said...

eh..sejak bile u snap? x sempat posing :P

Bright Eye said...

misscarb: waalaikumussalam..its ok rakiah..maybe some other time we can meet again.. Thanx for the wish..

shaaiza: hehe, its candid.. (wink);D

misscrab said...

hope can meet u...

Followers