Daisypath Anniversary tickers

Apr 27, 2011

Tak suka...

Tension betul.. Kenapa semua orang kelam kabut sangat ni..padahal xde apa yg nak dikejar.. BE dah lah byk keje.. Suka duk kuar masuk bilik orang ni wat kepala b'tambah serabut.. Mana x migrain. Semua nak cepat, itu nak cepat, ini nak cepat.. bila dh siap wat donno lak.. Kite t'hegeh2 siapkan keje ni.. nnt BE tak wat langsung baru tahu.. Quit nnt kelam kabut nak cari orang. Padan Muka..

http://4.bp.blogspot.com/_I0lSLjDPCsw/TUA_v4YCSrI/AAAAAAAABOQ/YnYrxHjZEYQ/s1600/CuteBaby4.jpg
Tension..!!
Nak release tension skit ni.. Sempat lgi BE wat Blog.. mana taknye, kepala dh sakit alik.. perut pun dh lapar alik byk ke sana ke sini.. Aduhh.. Boss pun baru je kluar, lega yang amat.. Dh la dia ni jenis kelam kabut.. Lagi BE x suka..

Ok, BE dh x tension dh (letak color skit).. memang betul hilang la bila kite luahkan kt dlm blog/diary.. lega2..(lega pasal Boss dh kuar kot, pastu tiba2 org dh x masuk bilik kite) Hehe

 ~BrightEye~

Apr 25, 2011

Cuba teka...

Hehe..teka lah lagu ni datang dari cerita mana..?

Sape betul dia kene joget bebas..Haha




~BrightEye~

Mula lah mengantuk..

Hi hi..

Nape lah lepas makan tgh hari ni rs mengantuk ye..? Dah lah kt opis ni sejuk semacam.. BE x sempat nak breakfast hr ni..sampai opis je tgk area bilik BE gelap (blackout). BE tak masuk bilik, BE tunggu kat luar sebab BE takut dalam gelap..i really have a high imagination..Imagine apa..? Imagine hantu lahh... suka tgk cerita hantu tp takut hantu..macam mana tu..?tunggu kawan BE datang, dh bukak je pintu, lampu xleh on tapi computer leh plak on..ada lah dlm 30 min br dpt lampunya..Nak g breakfast orang dh masuk bilik nak itu, nak ini..sampai lah ke makan tgh hari..Jawabnya makan dh jadi Brunch lah..huhu

Hari di office BE ada jualan Puspanita.. BE turun jam 12.30 nak tapau makanan.. BE beli nasi separuh, kerabu pucuk paku, telur masin setengah dan daging masak kurma, semuanya RM5. Ok ke..? mcm mahal je..ntah ler.. Anyway, xde aa sgt BE beli kat bazar tu..tak banyak choice. Ok lah, BE dah rasa nagntuk ni.. nak tdo jap.. klau tak tido pun nk main game jap..Tdo kejap sgt x puas.. Tata

http://i27.photobucket.com/albums/c168/fall4ever/image006.jpg
"Letih..x sempat nk ke katil..tdo sini pun jadi lah.."


~BrightEye~

Apr 22, 2011

Nape la tak bawak payung..

Skrg tgh hujan lebat..guruh pun berbunyi..takut gak bunyi dia.. Klau BE sorang kat umah, BE pasang smua lampu..Klau black out emmm Be psg lagu dr fon..Huhu.. BE ni mmg takut guruh..dari kecik lagi..

Kereta BE park kat luar, BE g tau Azmeer yang BE nak pakai kereta sbb rehat panjang BE nak kuar la.. aleh2 BE x kuar pun cuma kuar g teman K.nor jumpa org nak hantar barang. itupun guna kereta opis. Nak cr kereta opis punya lah lama.. Dekat 15 min duk mencari, last2 BE call orang yang last pakai.. Bukannye nak rekod dia park kat mana..Aduhhh pening2..

BE tgh pk ni, macam mana nak ke kereta ni.. Nnt basah kuyup lak.. Bunyi guruh lagi..Eee atutnye.. nak cari bantal bucuk lah..leh tenangkan hati skit.. Hehe..

http://2.bp.blogspot.com/--3X9wt-Z2rU/TV3qVqQEYPI/AAAAAAAAABY/35H2X4BDGHM/s1600/rain1.jpg
BE xde tingkap, jd BE assume ini tingkap BE kene tempias hujan..Hehe


~BrightEye~

Apr 21, 2011

SCREAM 4 ..Best ke cerita ni..?

HI readers.. dah alik keje ke belum..? BE tgh tunggu encik Azmeer datang..sementara tunggu dia BE nk update skit ni.. BE ingin tahu, cerita ni best ke.. dah tgk x..? BE malas nak bc sipnopsis dia.. Ada mcm scary movie ke atau memang horror movie.. Anyway do leave a comment about this story.. Rasa mcm nak tgk..

 

~BrightEye~