Daisypath Anniversary tickers

Jun 22, 2011

Jemputan kahwin daripada Wan Kamaruddin

Salam semua.. dah dinner lom? Mlm ni Azmeer acak maggie doreng.. yum2... Anyway, Azmeer dapat kad jemputan daripada Wan Kamaruddin yang jd host edisi siasat dulu tu.. Dia ada dtg ke opis Azmeer di Putrajaya.. Dia wat interview dgn Ketua Pegawai kat sana and at the end dia bagi lah kad kawin pada semua termasuklah Azmeer.

Wedding dia jatuh pada hari Ahad, 3 Julai 2011. Kenduri dia buat di Terengganu.. BE x sure dpt pergi ke tak.. jauh tu..tp tgk dulu lah.. Nak tunjuk kad kawin dlm blog, BE lupa lak bwk cable fon BE sbb tertinggal di umah BE. Nnt BE uplaod once dah dpt cable tu ye. 

Sape x kenal Wan Kamaruddin, BE letak gmbr dia kt bwh ni...
Kenal x..? hehe
~BrightEye~

1 comment:

Catdy Nur Khadijah said...

nk ikuttttt..... tp, ade Treasure Hunt laa plak... ehem... kalau u pegi, tolong kim salam kt dia ok... ;p
err dia ade blog x yer.. heheheeee..