Daisypath Anniversary tickers

Jun 10, 2011

Kenduri kawin kawan lama BE

2nd update.. on 6th June 2011 hari Sabtu.. BE and Azmeer g kenduri kawin kawan lama BE.. Shikin.. Dia ni ex college mate BE, ambik sama course dgn BE iaitu Graphic Design & Multimedia. After that g praktikal di Sapura Defence Sdn Bhd di Gleinmarie, Shah Alam.. Tak ingat brape lama kite praktikal sana..3/4 bulan. huhu..
Anyway, jam 12.30tgh hr kami gerak dari umah BE. rumah shikin ni di rawang.. mapnye x brape jelas.. hampir 1jam30min kami cari.. so pusing punya pusing kami g tanya org 3 kali.. 1st and 2nd dia bagi direction pun x brape nak betul..BE pun x dgr org tu explain kt Azmeer sebab BE duk dalam kereta. Skali yang 3rd one dia tunjuk jln yg betul.. Azmeer pun pegi..dah nak sampai dh sbb ada trademark dlm map tu kami dah nmpk dh. Dah sampai umah dia BE nmpk ayah dia pastu nmpk Shikin & hubby dia tgh duk suap2 di meja makan pengantin. BE pandang pastu panggil nama dia.. Shes so surprised and she was glad that time. BE & Azmeer g makan2.. masa makan2 sempat lak si minah sape ntah duk sengih kat Azmeer.. depan BE pulak tu.. Aiii sabar2.. Sayang..i know you well..Love u love u so much sayang.. (oops t'jiwang dlm blog lak..) hehe  Dah habis makan, BE jumpa shikin jap and Azmeer g  borak2 dgn uncle Shikin.. pastu snap2 dgn pengantin pastu kami pulang..

k lah, ni picture yang BE sempat snap2 masa wedding shikin..tak byk pun.. ada 2/3 kerat je.. hehe

Meja makan pengantin
itu lah hubby Shikin
Selamat Pengantin Baru..
~BrightEye~

2 comments:

Catdy Nur Khadijah said...

wow... meja mkn dia cantik...

misscrab said...

selamat pengantin baru shikin...