Daisypath Anniversary tickers

Jun 20, 2011

Poket tempat letak iPad

Hello semua... Dah sarapan..? Hari ni BE xde mkn nasi lemak.. BE pun dah jemu tp klau org bagi takkan nak tolak..tp ingat kali ni simpan je lah wat sementara waktu ni BE xnak mkn nasi lemak.. Rasanya bulan lepas every morning makan nasi lemak.. Rs jemu lak..hehe nak tukar selera.. (^_^)

Ok balik pada topik.. Skrg ni or zaman skrg ni ramai org Malaysia guna iPad.. Even my own cousin yg umo 12 tahun pun ada iPad.. iPhone pun ada..huhu.. Anyway.. BE tgk mmg puas guna tu leh replace laptop.. nak bwk pun ringan, nipis tp kebanyakannya BE tgk dorang suka pegang daripada simpan dalam beg.. klau nak simpan dalam poket tak usah ckp lah, mmg x muat.. Jadi BE suggest apa kata beli seluar mcm dlm gambar di bawh ni.. Senang..tak perlu nak carry pegang sana pegang sini.. letak je dlm poket.. Hehe.. sape setuju angkat tangan..

http://2.bp.blogspot.com/-eer2JD0LOGc/Te_FlWdrd4I/AAAAAAAAAGs/MpZFGhzjT-4/s1600/trend.jpg3.jpg
New Fashion



Amacam..ok x?? tapi sebelum duduk tu jgn lupa kuarkan iPad tu nnt patah lak..Hehe

~BrightEye~

6 comments:

Catdy Nur Khadijah said...

sgt ok.. tapim tak sesuai wokeh... skrg nih org pegang ipad ke, iphone ke... dah cam pegang tasbih daa...

Bright Eye said...

Catdy: itulah org zaman sekarang..dh modern..huhu

aDieyZa said...

hihihi.. kelakar la gambar tu..

zana x de ipad pun.. iphone pun xde, pakai hp biasa jer.. huhuhu

Catdy Nur Khadijah said...

Adieyza: kite guna Nokia 3310 jer... haha

Amy Syaquena said...

hahahaha idea yang bagus sekali..

Bright Eye said...

Amy: kan kan..? idea yg bernas..wahaha