Daisypath Anniversary tickers

Jun 23, 2011

Seru VS Quarantine

                                     


 Ok..just wanna share lah... Cerita SERU & QUARANTINE lebih kurang sama.. especially part hentak camera kat kepala yg kene rasuk tu dan ms dorang masuk kt satu bilik penuh dgn barang pelik pastu nmpk newspaper on the wall.. Ok cerita SERU ni mmg wat BE teringat cerita QUARANTINE.. Sesiapa dah tgk ceria Quarantine tu mmg sama lah dgn cerita SERU. Cerita Quarantine kuar pada thn 2008, so nothing much to say. Ending cerita SERU mcm tergantung..x menarik..huhu.. BE bgi 3 star..

~BrightEye~


2 comments:

Ciare Baha said...

dah tgk cite quarantine versi sepanyol. apetah tajuk nye. dan mmg seram. xsuka cite2 gitu..hhi

So seru ni sebijik sama ke camne?

Bright Eye said...

Ciare: cerita SERU ni nk kata semua sebiji tu xde lah cuma ada certain part sama mcm cerita Quarantine. :D

Followers