Daisypath Anniversary tickers

Jul 20, 2011

Ada sesuatu di belakang BE...

Assalamualaikum,

Hi readers, hari ni BE nak citer peristiwa smlm di bilik opis BE. Waktu tu jam 7pm. Semua org dah balik jam 5.30pm, BE alik lmbt sbb nk tunggu Azmeer dtg ambik BE tapi Azmeer berada di KL sbb ada urusan. Jam 6pm, Azmeer sms BE yang Azmeer br gerak dari KL. BE tgk jam tentu Azmeer akan sampai lambat sbb lps opis hour tentu jam. Jadi BE tinggal dlm bilik sorang, pasang lagu.. BE silap masa tu, sepatutnya pasang ayat Al-Quran utk elak diganggu tapi malangnye BE kene ganggu jugak..

Jam 6.15pm, BE duk copy movie daripada hardisk kawan BE.. ada lah dlm 3 movie..pastu slps download tu ingat nak tgk movie skit sementara tunggu Azmeer sampai tapikannnnnnnn masa tgh mendownload tu BE t'dgr ada bunyi sesuatu di belakang BE.. Dgr macam ada bende duk atas kerusi kt tmpt duduk kwn BE, pastu BE toleh belakang xde apa so continue alik download. Pastu bunyi ada bende usik kt tmpt pencil2 lak, BE toleh belakang lagi pastu ada rasa naik bulu roma.. huhu... BE terus bukak pintu luas2, habiskan download tu, tutup komputer terus tunggu kat lobby..

Next time BE xnak tunggu kt opis kul 7pm dh.. seram tul..
Emm..sebenar-benarnya bilik sebelah BE tu ada bende..sblm2 level BE ni ramai org masuk, bilik tu slalu ada bende yang suka duk cakar2 dinding.. itupun BE dgr drpd staff lama kt sini.. huhu

BE atuttttt....(~_~)

~BrightEye~
 

No comments: