Daisypath Anniversary tickers

Jul 22, 2011

Apa nak bg hadiah utk papa ye..?

Hello semua.. tgh watpe tu..? tentu lah tgh baca blog BE ni kan..? hehe
Anyway.. pada 27 Julai 2011 ini, hari jadi papa BE.. he's turning 50 and above this year.. BE ni klau nak bagi hadiah utk lelaki x kira lah Azmeer atau Papa BE ni mmg susah nak cr hadiah. Klau untuk wanita x kisah sgt.. Klau bg kad je bukannye papa BE simpan. Kalau papa BE kerap fishing leh lah BE beli fishing rob ke, kotak utk letak brg2 fishing leh ler.. Apa nak bagi ye..?

http://www.crdamc.amedd.army.mil/images/mother_infant/baby2.jpg
Tgh pikir
Dalam kepala BE ada a few lah nak bagi pada papa..
1) Baju kemeja
2) wallet
3) tali pinggang
4) belanja makan

itu je lah yang BE tau nak bagi tapi ...huhu ada tapi lah plak...ntah BE keliru yang mana satu nak bg.. sebabnya kesemua tu BE dh bg dh semasa besday papa yang lps.. Apa nak bagi ye..? 

Tolong bagi idea anda.. 

~BrightEye~

1 comment:

misscrab said...

baju mungkin.xpun buat suprise small party for him.amik gmbr then frame kan...