Daisypath Anniversary tickers

Jul 26, 2011

I need a vacation...

http://www.tayuncare.com/images/baby-stress.jpg

Hari ni rasa pening sbb dari pagi sampai skg ni duk layan buat Fail Meja.. Actually bende ni simple je tp kepala ni duk pk keje lain yg belum siap lagi..byk bende yang perlu diupdate.. Nak rekod utk bulan lepas pun x habis lagi.. mau penuh 1 ream tu..klau dh distapel dgn paper lain jadi tebal lah jadinye.. Bulan julainye plak belum disentuh lagi, BE sumbat dlm kotak A4 penuh..letak kt tepi dulu.. klau letak atas meja confrim sempit.. Meja BE kemetot je..huhu

~BrightEye~

1 comment:

BrightEye said...

sabar ye sayang. kn kerani ade, mintak dia tlg buat sikit, jgn dok peruk masaalah tu sendri, kang makan hati sendri, org lain x tau & x kn ambik tau, paham..!!! ingat pesan abg ni, dh selalu pn abg pesan, jgn dok simpan sgt.. k love u sayang