Daisypath Anniversary tickers

Jul 29, 2011

Nak letak tajuk apa ye..?

Assalamualaikum..

A very good morning to each and everyone of you.. Today is a very cold day since dawn non stop raining til now.. I feel like to continue sleeping under my warm blanket but i have to work today..huhu..

Berbahasa Inggeris pagi ini lak ye.. Hehe.. ok just nak jot skit lah pasal BOLA smlm.. Malaysia VS Singapore.. Tentu readers ada tgk smlm kan.. FRUSTNYEEEEE tp Malaysia dah buat yang terbaik.. InsyaAllah the next round will be more professional and keep on moving yeah... BE tak puas hati dengan pemain singapore tu.. Macam kawan BE dlm FB kata.. "sikit2 sakit! sikit2 sakit!! jgn main bola la wei main telor je!!!!!" Hahaha ayat dia mmg 18sx lah.. straight copy from her word..(^_^)

Tukar tajuk lain lah..emm apa nak citer ek.. Esk readers nak g mana.. ? Skrg SOGO tgh sale utk sesiapa ada member card SOGO..BE mungkin akan pegi pagi..ada berkenan kat satu baju tu..tp klau dh hbs BE cari baju lain..Actually BE rasa hari2 SOGO tu ada sale..haha

Hari Isnin dah masuk bulan Ramadhan..Untuk pertama kalinya BE akan berpuasa dan sambut raya bersama Azmeer.. my one and only hubby.. Bagi readers yang sama macam BE, i wish you all the best.. As a wife, kite kene lah bgn awl skit tak, nak prepare sahur. Hehe..takpe2, seronok rasanya kan..?

Ok i have to end here now, i have a breakfast gathering..My senior staff made nasi lemak for whole staff in my level.. i will catch with you guys later.. tata..

~BrightEye~

2 comments:

ZaNa aDieyZa said...

weekend ni zana nak kemas rumah.. sebab nanti puasa mesti rasa malas nak kemas rumah sgt.. hihihi..

selamat berpuasa BE!!

BrightEye said...

ZaNa: hehe..bagus lah Zana kemas umah.. tentu kemas sampai berkilat..sebulan tahan..hehe (^_^)

Selamat Berpuasa..