Daisypath Anniversary tickers

Aug 30, 2011

Salam Aidilfitri kpd semua umat islam

Assalamualaikum,
1 Syawal sudah tiba.. BE ucapkan Salam Aidilfitri bagi semua umat Islam. BE moon ampun dan maaf  sekiranya BE ada terkasar bahasa, kata2 yang kesat dlm blog BE ini. Sesiapa yang ada menyinggung perasaan readers, BE mohon kemaafan drpd readers.. Lets forgive & forget the old times and build a new book to move forward.

Sempena menyambut Aidilfitri bersama mama mertua dan abg, kakak & adik ipar BE, diri ini rasa bersyukur kerana mempunyai keluarga baru dalam hidup BE. Tahun ini juga untuk pertama kalinya BE dapat menyambut Aidilfiti bersama suami tersayang. Warna baju raya sedondon dengan Azmeer... BE suka sgt2.. BE dpt duit raya tau.. dalam tua2 ni pun masih dapat duit raya.. hehe..

Ok..nnt BE update lagi ye.. Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin...
dan.. Selamat menyambut kemerdekaan yang ke 54 tahun.. May our beloved country, Malaysia will be peace and harmony forever...Amin..

Merdeka..!! Merdeka..!! Merdeka..!!




Aug 28, 2011

Esok last day Puasa.,..

Assalamualaikum,

Hi readers, hari ni mungkin hari last BE update blog sbb mungkin lebih dari seminggu BE akan bz layan hari raya bersama family BE dan family Azmeer. Jadi mungking BE x sempat lah nak jot down aktiviti BE sepanjang raya nnt..

Just nak b'cerita skit2 la dh nak dekat raya ni BE byk wat aktiviti di luar.. well aktiviti mcm semua umat islam sibuk mmbeli barang untuk persiapan Aidilfitri. BE smpat beli baju raya.. beli yang hampir sama warna dgn suami tersayang. Yang kelakarnya, Azmeer ingat nak baju raya warna biru cair tp ada satu patung dah siap pakai baju melayu warna soft purple, Azmeer dah mula terpikat dgn warna itu maka tahun ini bj raya kami warna soft purple.. hehe.. BE lak nak cari baju yg padan dengan Azmeer tp xde size. Daripada cri di semua kedai kt jln TAR..BE hanya berkenan satu tp size xde.. jadi BE beli di Sogo je lah.. lenguh gak kaki.. pastu cr bj melayu papa BE.. dh selesai kami terus berbuka kt the mall bersama kawan2 Azmeer.. masing2 bwk bini..hehe

Oklah.. setakat ini saje crite BE...
BE nak ucapkan, selamat hari raya. Maaf Zahir dan Batin kepada readers yang mengenali diri BE ini.. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa readers untuk baca Blog BE.. InsyaAllah di hari lain dan masa yang akan datang, BE akan wat story2 untuk readers berkongsi sama..

Wassalam...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,