Daisypath Anniversary tickers

Aug 5, 2011

Berbuka puasa bersama Dynas..

Assalamualaikum,

Sahur apa pg td.. BE sahur cimbell soup and kurma je.. Anyway, pada 19 Ogos ini DynasFanClub (DFC) ada buat berbuka puasa bersam anak2 yatim di Sg.Buloh.. BE ingat nak pegi tapi mcm x sempat.. BE alik pun dh dekat nak berbuka sbb layan trafik jam. Sesiapa nak join leh lah inform pada Admin DFC. 30pax only for break fasting at Sg.Buloh. Untuk further info klik DFC.
BE yang bertudung hijau

Ada gmbr BE lagi..hehe.. mabr lama tu.. lastnye punya.masa tu attend SunwayLagood bersam Dynas & anak2 ytim dari Sg,Buloh. Ada 4 bloggers also attend tht day..(^_^)

~BrightEye~

2 comments:

dd dudu said...

be fan club dynaz eh? bes takk hehe

BrightEye said...

dd: Yup, BE fan club Dynas.. Best juga.. since it was my 1st time in artist fan club we get to chat along with them closer.. kadang2 dynas ada jemput artist lain bila ada apa2 event. (^_^)