Daisypath Anniversary tickers

Aug 28, 2011

Esok last day Puasa.,..

Assalamualaikum,

Hi readers, hari ni mungkin hari last BE update blog sbb mungkin lebih dari seminggu BE akan bz layan hari raya bersama family BE dan family Azmeer. Jadi mungking BE x sempat lah nak jot down aktiviti BE sepanjang raya nnt..

Just nak b'cerita skit2 la dh nak dekat raya ni BE byk wat aktiviti di luar.. well aktiviti mcm semua umat islam sibuk mmbeli barang untuk persiapan Aidilfitri. BE smpat beli baju raya.. beli yang hampir sama warna dgn suami tersayang. Yang kelakarnya, Azmeer ingat nak baju raya warna biru cair tp ada satu patung dah siap pakai baju melayu warna soft purple, Azmeer dah mula terpikat dgn warna itu maka tahun ini bj raya kami warna soft purple.. hehe.. BE lak nak cari baju yg padan dengan Azmeer tp xde size. Daripada cri di semua kedai kt jln TAR..BE hanya berkenan satu tp size xde.. jadi BE beli di Sogo je lah.. lenguh gak kaki.. pastu cr bj melayu papa BE.. dh selesai kami terus berbuka kt the mall bersama kawan2 Azmeer.. masing2 bwk bini..hehe

Oklah.. setakat ini saje crite BE...
BE nak ucapkan, selamat hari raya. Maaf Zahir dan Batin kepada readers yang mengenali diri BE ini.. Terima kasih kerana sudi meluangkan masa readers untuk baca Blog BE.. InsyaAllah di hari lain dan masa yang akan datang, BE akan wat story2 untuk readers berkongsi sama..

Wassalam...

No comments:

Followers