Daisypath Anniversary tickers

Sep 7, 2011

3 baby boys in a row..

Sempena bulan Syawal ni, ada 2 sahabat BE dan sepupu BE melahirkan anak sulung dorang.. Baby boy semuanya.. BE x sempat nak snap gmbr sebab excited tgk kenik2 ni.. nak pegang rasa takut sebab baby ni lembut lagi..tp hati BE nak nak sgt pegang.. 

Anak sepupu BE lahir seminggu sebelum bulan Syawal.. BE sempat gak dtg umah sepupu tgk baby dia.. comei sgt.. yang kelakar nye dia kuat minum susu ibunya..Nyot..Nyot bunyi dia..haha. pastu tdo..pastu bgn alik nk susu lagi..Nama dia Mohd Akmar Danish..ramai family sepupu BE panggil dia Danish.. nk bunyi cam omputih skit..hehe

Sahabat baik Azmeer br dpt anak sulung minggu lps...baby boy juga...Mother dia Zira, selamat dan sihat cuma dia demam skit.. Nama baby dia Mohd Khairul Kushairi... BE xtau dia eja nama macam nama tpi sebutan dia camtu lah.. Azmeer nak panggil baby Kucai sbg nama pendek dia.. nakal tul Azmeer ni.. BE suka tgk Azmeer pegang baby tu..Ada nmpk gaya seorang ayah.. Ehemmm.. Pastu Azmeer pass pada BE, BE pegang pastu baby tu nangis2.. x suka BE kot.. haha..cedih2..sob..sob..

Tgh hari td.. BE dpt msg drpd kawan lama BE yang bekerja di PLUS, Kak Salamah.. Dia bg tau yang sahabat BE Yana telah selamat bersalin dan dapat baby boy.. Nama dia lum letak lagi.. Baru smlm dia melahirkan baby tu. Dia masih di Hospital Serdang sbb doc tu still nak check keadaan baby.. sampai skg dia tak Uuk2 lg..tau apa Uuk2..? (Yak2 lah..klau x paham wat2 paham ye..) hehe

Since BE tgk baby2 ni, BE tak sabar nk tunggu kehadiran baby BE di dlm rahim BE ini.. Semoga Allah murahkan rezeki BE & Azmeer supaya dpt baby yang sama comel mcm BE.. hehe.. (sama mcm Azmeer Sayang juga)

 

5 comments:

Catdy Nur Khadijah™ said...

wah ramai betuii yg lahir baby boy kan... my SIL pon lahir baby boy..

ZaNa aDieyZa said...

mesti comel2 baby tu kan..

zana pun berharap sangat dikurniakan "rezeki" tu.. apapun, semua tu rezeki dari Allah.. kita hanya mampu berusaha, berdoa & bertawakal supaya urusan kita tu dipermudahkan..

BrightEye said...

Catdy: jadi makcik yg ke berapa dh..? hehe

ZaNa: InsyaAllah, dengan izin Allah kita akan dikurniakan cahaya mata yang tomei2..Amin..(^_^)

Anonymous said...

Kalau adik sendiri da 2org.. Kalau cousin dah ade ramaaaaaiiii... Kopak Acik Wa tiap kali raya.. Hahaha..

BrightEye said...

Anonymous: Bagi seorang Rm1..janji dpt duit raya..hehe

Followers