Daisypath Anniversary tickers

Sep 23, 2011

ala tomei2..

Dah lama BE x update blog.. nape ye...? sejak BE jatuh sakit 2 minggu lps, BE jarang update blog.. bila dah masuk je opis, keje pun berlambak.. Bila arwah Boss BE kembali ke rahmatullah pada 2 Syawal, opis BE jadi agak kelam kabut.. Jadi byk bende yang nak kene cover keje2 arwah yang tertangguh.. tambah lagi BE yang terlibat dlm finance & admin.. tak cukup tangan dibuatnya.. Alhamdulillah, sebulan ni dh agak beransur ok, xde kelam kabut sgt tp masih byk bende lagi yg nak buat. 

BE xde apa nak citer sgt.. Saje nak share gmbr kemetot yg comel sgt2 pada readers.. teringat kemetot handsome smlm di umah uncle BE.. siap tunjuk aksi Bobo Boy.. sampai adik BE pun ckp muka dia mcm Shin Chan lak.. bila tgk ada gak rupa mcm Shin Chan.. haha.. k lah.. jom tgk gmbr..

http://cutebabyboy.com/pictures/wp-content/uploads/2009/08/cutebaby01-440x292.jpg 

http://farm4.static.flickr.com/3462/3855316692_1133762354.jpg

http://images2.fanpop.com/image/photos/10600000/Adorable-Babies-D-clarklover-10690324-1842-2560.jpg 

http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/f9/29/adorable,babies,are,stupid,baby,cuteness,hat,human,baby,little,people,scared,window,shopping,young-f9290d7fdd8f06eae14ebbfd5585b2df_m.jpg 
http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/eb/80/baby,black,and,white,bw,cute,human,sleep,smile-eb809b2db84545934f620b8cd1235bc6_m.jpg 
http://picsoff.com/files/funzug/imgs/babies/babies_sleep_anywhere_24.jpg

http://cdnimg.visualizeus.com/thumbs/f3/36/cute,baby,sleep,children,face,fun-f336759b39b2a3916d5f96e360756dc8_h.jpg 

Hehe..tomei kannnnnn..speechless..

No comments:

Followers