Daisypath Anniversary tickers

Sep 15, 2011

Alhamdulillah...

Assalamualaikum,

hi readers, hari ni BE masuk keje.. Smlm BE keje gak tp halfday sbb semput.. jam 1 lbh Azmeer ambik BE dari opis terus ke Hospital Putrajaya.. Ambik gas di Emergency Room. BE tak tahan bau dan rasa ubat Gas tu.. kuat sgt sampai rasa menggigil 1 badan.. Selepas dh guna, tunggu 30 min lebih utk ubat tu berjalan dalam paru2 BE untuk senang BE bernafas.. then baru doc sampai nak tgk result..nak check pernafasan BE.. So far bunyi semput tu dah hilang.. tp bila BE batuk ada bunyi semput alik... Azmeer tunggu di luar, jadi agak boring lah duk dlm sorang lama2.. tgk nurse lalu lalang dpn BE je lah.. dah selesai..BE and Azmeer g farmasi ambik ubat.. Mak ai...byknye ubat.. pil besar ada, pil kecik kemetot pun ada.. pil kemetot lah yg paling x suka sbb rasa dia lbh pahit sgt2 drpd pil besar.. Alik umah..BE makan ubat tu salah satunya pil utk Asma.. dh lah kene telan 6biji sekali.. sabor jelah..

Selama 2 minggu BE demam and Asma, Azmeer telah byk bantu dan jaga BE dengan baik.. kecian Azmeer tak cukup tdo.. leh katakan setiap pagi BE kejut dia nak guna gas lah, sejuk lah.. huhu.. 

Sayanggggg Azmeer.. (^_^)

No comments: