Daisypath Anniversary tickers

Sep 6, 2011

Mula bekerja..

Assalamualaikum,

Welcome..welcome...hari ni dah 6 Syawal.. puasa 6 pun x wat lagi.. Anyway, hari ni BE dh mula bekerja.. ramai lagi yg cuti rupanya..esk lusa baru dorang bekerja.. Nasib baik ada ladies di opis ni.. ada dalam 5 org je.. yang lain tentulah men.. 

Mmg rasa liat sangat nak bgn td, maklumlah cuti panjang...apply cuti 4 hr je tp campur dgn public holiday jadi seminggu lbh.. Azmeer cuti sampai rabu.. jeles tul.. lps hantar BE g keje tentu Azmeer syok duk sambung tdo kan..huhu..

Menyambut Aidilfitri bersama suami mmg best.. warna baju raya sedondon.. 1st day raya, BE dan Azmeer g masjid solat raya.. mother in law sambung masak dgn sister in law.. lps alik tu smua g mamam.. pastu bersalam salaman dan snap2 ambik gambar satu family.. Pastu g ziarah kubur Baba..(my late father in-law), pastu alik makan lagi..hehe..tulah kejenye..duk mkn je..

Hari esoknya lak, 1 family g Melaka, visit sorang lg kakak ipar di sana.. Dia x dpt beraya dgn family Azmeer.. lps visit dia, kami g jalan2 di bandar Melaka.. mmg jam lah.. ramai sgt org.. byk perubahan.. BE dh lama x jejak kaki di Melaka.. last g Melaka pada thn 2005, agaknye lah..BE pun x ingat.hehe Pastu mlm jam 9, kami tiba di Zoo Melaka.. Mlm kan dorang bukak, so kite pun g lah.. Naik tren lah, klau jln kaki mau sesat..dah lah gelap.. tp x brape best sgt tgk pd waktu malam sbb x brape clear sgt.. naik tren pun, driver bwk laju sgt.. BE advice pegi lah waktu siang..hehe

Guess what...Bulan lps BE dpt turun berat badan 3kg.. skg br raya ke-6, dh naik alik...huhuhuhuhu..cedih2x..


No comments: