Daisypath Anniversary tickers

Oct 29, 2011

1st day at Thistle Hotel Port Dickson

Hi readers,

Did u have a great weekend..? I know i did.. i'm following my dearest hubby staying at the Thistle Port Dickson Resort for 3 days and 2 nights..Its a 5 star hotel, full of foreigners.. the price is quite reasonable.

Front view Thistle Resort
Checked in at 12pm.. ada tinggal beberapa bilik je masa tu..The front desk gave us the best view.. Bilik private, dpt tgk garden dan dapat tgk pantai.. Masuk bilik, mmg cantik la.. BE dpt bilik yg last, corner lot.. hehe. mcm bagi special room utk pengantin baru lak.. (dh 7 bulan kawin tp rs mcm br je kawin..kan sayang..? ) hehe..Nnt BE upload bila dh alik t.. 

BE duk dlm bilik tgk tv..azmeer ada seminar tp x lama lah.. ptg2 skit tu, Azmeer ajak BE pusing2 tgk pantai.. nak jln ke pantai tu mcm ada walk away.. very nice.. 

Ni jln terus ke pantai.. (image from Google)
Rasa best sgt2 walaupun azmeer ada keje skit.. tp dpt jugak jln2 dengan Azmeer..

Ok, nnt BE sambung lg.tata

Oct 23, 2011

At Thistle Port Dickson Resort

hi..dah mamam semua..? Hari ni BE mamam sate.. my one and only papa made it.. Papa BE wat sate sedap.. ok, with no reason BE saje nak letak gmbr Azmeer tgh gosok baju semasa Azmeer kt outstation di PD selama 3 hari 2minggu lps.. i know, citer ni dh lama dh tp saje je nk update citer lama.. boleh kannnnn..
BE xde masa tu, BE duk umah ler..huhu.. cian Azmeer kene gocok baju sendiri..jom tgk..

Suami sape lah yg rajin duk gocok baju sendiri (^_^)

At Thistle Port Dickson Resort, best tgk swimming pool tu..
rs nak terjun je dr ats.. hehe
Cantik kan tempat dia..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,