Daisypath Anniversary tickers

Oct 18, 2011

18 orang wat donno melihat budak 2thn kemalangan

Bagi yg lemah semangat jgn lah tgk..sila tgk tajuk2 yg lain ye..Smlm ada kuar dlm berita dan menjadi isu hangat bg smua masyarakat or even to the whole world..



Nak salahkan budak tu xleh.. dia kecik lagi.. klau budak sekecil itu dilepas dr genggaman ibubapa ini mungkin terjadi.. Jadi kene lah berhati2 dan jgn careless..

BE tgk video ni pun BE rs nak nangis pun ada, marah pun ada.. mcm nak tumbuk je dorang yg lalu lalang tgk budak dlm kesakitan.. 18 org boleh buat donno je dlm masa yg singkat. Ibubapa dia lak ntah tgh buat apa sampai x ingat anak langsung. Nasib baik org tua tu tarik budak tu klau tak mungkin lagi 2 kenderaan pun akan wat sama pada kereta yg mula tu... Ya ALLAH kejamnye dorang ni.. mcm langgar haiwan tp ni budak lah.. manusia mcm korang kecik dulu.. apa perasaan korang bila kene mcm budak tu.. (Sorry..emotional skit)

Polis dh dpt tangkap org kedua yg langgar budak tu. Yang pertama x dapat dikesan sbb no. plate kereta tu x clear. Budak perempuan itu yg bernama Yue Yuem koma dan meninggal dunia di hospital.. Sedih sgt2..

To those who hit the girl should be punish as worse as the lil girl gets.. cepat2 la polis cr the 1st 'killer'..



1 comment:

Catdy Nur Khadijah™ said...

kesian bdk tuuu... harap utk pulih amat tipis.. geramm tgk dorg yg wat donno tu...

Followers