Daisypath Anniversary tickers

Nov 20, 2011

Ada seorang artist follow blog BE..

Assalamualaikum,

Hehe..tentu readers ingat artist yang pelakon atau penyanyi BE mention kt topik kan..? sama sekali tidak.. Artist ni ada byk maksud.. Yg artist BE maksudkan ni adalah seorang pelukis.. BE bukak blog dan fb dia mcm agak famous.. BE mcm ketinggalan daaaaa... follower dia mmg ramai lah.. BE tgk hasil lukisan dia mmg simple dan menarik.. even kids also like the design especially the cartoons.. Thanx to contengconteng .. Sesiapa nak tgk blog dia or fb dia klik lah nama dia.

Terima kasih daun keladi krn sudi 'follow' blog BE yg tak seberapa ini.. BE ni kadang2 cerita ntah apa2 tp ada jugak yg baca blog BE..hehe (^_^)

Even from my chat box, ada mention yg dia x brape faham apa yg BE citer sbb  BE guna bahasa melayu tp dia kata senang tangkap apa yg BE sampaikan.. amazing isn't it..? BE xtau dia dr mana tp macam dia rajin singgah baca blog BE.  Macam BE tgk citer bahasa German dulu pun ada agak2 faham skit sbb bahasa dia dekat2 dgn bahasa Inggeris.. tp klau BE x paham BE wat paham2 je lah..hehe..

Ok, skg ni BE tgh design kad kawin utk kawan BE yg akan berkahwin pada Jun tahun depan.. sebenarnya BE x pernah design kad kawin utk org, wat utk diri BE ada la.. BE slalu wat business card, brochure, flyers and invitation card dll utk org je.. so wish me luck utk design kad kawin kawan BE ni.. klau dia berpuas hati dgn design BE nnt BE upload kad kawin k..

So, i will catch with u guys later.. Have a pleasant weekend.. Esk sape yang bekerja, good luck ye.. 
i know that some people say Monday is a lazy day, like i did..hehe







No comments:

Followers