Daisypath Anniversary tickers

Nov 2, 2011

meja baru tak best...

Hari ni rasa mcm x best sbb tukar meja L shape.. warnanya agak gelap dr yg dulu.. agak sedikit rendah.. bilik jadi ntah apa2.. meja ni lak xde lubang utk masukkan wayar computer, jd terpaksa letak kat tepi meja.. mcm usus perut terburai kat luar.. sakit lak mata tgk.. mcm nak guna meja lama alik la tp meja yg baru ni lak berat  nak alihkan.. ruangan pun nampak sempit dan nampak dull (boring).. hari ni duk kisah pasal meja br ni, tolak tarik locker yg berat.. nak harapkan lelaki kt opis ni hampeh.. driver2 je yg sudi membantu utk alihkan barang yg berat ni tp malangnya mereka smua ada keje di luar.. ada yang baru alik dr out station jadi takkanlah BE nak suruh dia tlg alihkan.. penat pun tak hilang lg orang tua tu..

nmpknya esok/lusa la dpt cari penyelesaian utk cantikkan bilik ni alik.. We'll see what we can do.. 
*sigh (~_~)

No comments: