Daisypath Anniversary tickers

Nov 25, 2011

Menunggu suami pulang..

Selamat malam semua.. tgh watpe tu..? tentu lah tgh baca blog BE ni kan..? well sblm2 ni lah..hehe Skg jam 2259 mlm ikut waktu dlm lappy BE.. stil menunggu suami tercinta pulang ke rumah.. Sambil tgh menunggu ni BE layan game fb.. biasa lah kan..pantang nmpk game ni and at the same time baca blog orang.. Macam BE katakan pada blog siang td yang Azmeer g tgk bola kat putrajaya.. Staf main bola tp Azmeer x man lah, dia tgk je.. Azmeer xleh main bola dh sbb ada injured di lutut. Td Azmeer sms yang dia tgh minum kat Alamanda. jap lagi alik la tu.. dari sana ke puncak alam maunya dekat kul 12lbh sampai.. cian suamiku.. xpe2 isterimu akan tetap tungu suami pulang.. nak hilangkan ngantuk ni BE akan bukak movie.. lps hbs blog ni BE nak tgk citer JUNIOR. cerita lama.. cerita dia mmg merepek tp best.. nak tau kisahnya apa..? jeng..jeng..jeng.. Arnold Schwarzenegger mengandung..haha..pelik kan.. nnt tgk lah.. BE letak gmbr dia skit..

cute tummy.., haha

Teka dapat baby boy or girl..?

Ok, nak tau lebih dalam kisang citer ni, beli lah cd dia ye.. tata and good night.. (^_^)




1 comment:

Catdy Nur Khadijah™ said...

cian diaa... jgn sampai tertido depan lappy suda...

Followers