Daisypath Anniversary tickers

Dec 30, 2011

Cuti hingga 2012




Assalamualaikum,

Hi semua.. hr ni BE cuti sampai selasa depan.. Rabu dh mula bekerja utk thn baru. Keje masih byk..Rabu depan byk bende nak kene tutup fail, document tahun 2011. Hr rabu tu plak, ramai lg yg cuti so i'm the only one who's gonna work for my department.. bos tu ada ler tp my room mate cuti..huhu.. no help..

Cuti ni byk bende nk wat..kemas..kemas..dan kemas.. design ada juga. sorry to my fren.. BE akan cepatkan design anda ye.. BE busy sgt sbb nak clear paper kt opis bulan ni. tgh cuti skg ni leh lah sambung wat design alik..(^_^)


Apa azam baru readers utk thn 2012 ni..?
Azam BE ada lah a few.. 

1st -  Dgn izin Allah, BE dpt baby yg tomei..InsyaAllah
2nd - Penyakit BE akan semakin berkurang
3rd - Rezeki bertambah dan kerja bertambah lbh baik dr thn 2011

So far itulah azam BE... Ooo lg satu..BE juga nak hidup bahagia bersama suami tersayang.. hampir 10 bulan kite bersama.. No matter how busy u are at work, i will always be there for you..Much much love from me to my dear hubby.. Mmuuuaahhh








Dec 27, 2011

ole2 dr Terengganu

Hi semua.. just nak share BE dpt keychain yg tomei drpd suami tersayang.. BE x expect pun smua ole2 ni, yg penting Azmeer sampai dengan selamat.. rasa rindu sgt pd Azmeer..lama dia g outstation.. minta2 kali ni x pegi lama mcm minggu lps.. cuma tgk gmbr nak patung yg tomei ni. yg biru BE punya, yg pink Azmeer beli utk aik BE.. (gmbr itangkap oleh aik BE, love the background dear).





tomei kan turtle ni..? i like... (^_^)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,