Daisypath Anniversary tickers

Dec 6, 2011

H/p jatuh masuk dlm longkang..Terbaik..!!

Salam smua.. dah breakfast..?

Well, i have a story to tell..Smlm alik umah Azmeer. Masa BE kuar dr pintu kereta, ingat h/p dh masuk dlm bag jadi selamba terus keluar pastu BANG h/p jatuh kene kat tepi longkang pastu terus masuk dlm longkang dengan bau yang 'enak' skali.. BE panggil Azmeer, pastu dgn pantasnya Azmeer terus letak kaki dia dlm longkang tu.. Ya Allah...keciannya suamiku ini.. betapa lalainya BE ni..huhu. Bila dah masuk umah, BE bg air kat Azmeer yang sedang tunggu kat luar nak cuci kakinya.. Bau longkang tu paham2 je lah.. Bila Azmeer dah cuci kaki dia sampai bersih, Azmeer ketawa.. terkejut gak BE tiba2 dia ketawa..ingat Azmeer nak marah BE.. mulanya mmg nmpk Azmeer nak marah sbb kelalaian BE ni.. Masa Azmeer ketawa, dia kata.. "semenjak abg duk sini tak pernah abg lompat masuk longkang ni..ini lah kali pertama" huhu keciannye..

Azmeer check h/p BE, bagi dia kering, bukak bateri, sim card and memory card dlm h/p BE.. Bila pasang alik, screen dh jadi gelap..totally blank. lampu h/p duk nyala je belah kiri je.. tak nyala smua.. huhu h/p BE dh xleh pakai dh.. nak kata h/p mahal tu tak lah mahal sgt tp amat berharga gak lah sbb h/p tu BE beli dr hasil titik peluh BE semasa keje part time di PWTC dulu.. mmg xde choice la nak guna alik.. nak repair pun tentu mahal. jadi buat sementara waktu ni BE guna h/p lama Azmeer. Dah lama x guna nokia ni.. h/p BE yg rosak baru ni Sony Ericsson.. Bila bukak nokia Azmeer, ada terjumpa satu note yg Azmeer set ketika kami baru nak couple.. dalam tu dia tulis "dengan Aini - 19/6/2007" hehe masih simpan lagi ye note sayang BE ni.. (^_^)


3 comments:

Zana Adieyza said...

hp zana pernah sekali masuk dlm longkang masa tgh tunggu bas.. masa tu zana jerit sampai pak cik2 teksi yg ada kat situ semua macam terkejut.. hahahhaha..

BrightEye said...

Zana: ye ke..? kira bukan BE sorang lah yg kene.. ada geng..hehe (^_^)

lisa_lisz said...

adoiiiii!!!!
mmg TERBAEKKK lah ;p
hihihihi...