Daisypath Anniversary tickers

Dec 23, 2011

Kabus tebal di puncak alam..

Assalamualaikum,

Morning semua.. pagi td masa bukak pintu rumah terus mata BE bercahaya..chewahh.. xde lah.. actually kawasan umah BE ada kabus tebal.. sejuk yg amat.. mcm kat oversea lak.. Keluar rumah jam 6.25am.. sepanjang perjalanan nak keluar dr Puncak Alam tu penuh dgn kabus tebal, kiri kanan mmg x nmpk apa2 kecuali lampu kereta depan dan belakang BE. BE bwk slow lah sbb x nmpk jelas..sorry x sempat nak snap sbb tgh driving ms tu..hehe. Nak bawak pun kene berhati2 takut nnt ada binatang lain yang melintas.. dah la gelap.. Jgn jd mcm tahun lps.. lampu jln xde tiba2  babi hutan melintas.. 2 org motorist jatuh..cian dorang. Bila slow down kereta, adik bukak lah tingkap nak tgk, skali bila dia pandang bawah ada babi hutan mati kat situ.. Hahaa terkejut dia..


4 comments:

dd dudu said...

be duk puncak alam, keje kat putrajaya ke?

BrightEye said...

dd: yes dear.. BE duk Puncak Alam..atas bukit nun..keje kt putrajaya..hehe

Catdy Nur Khadijah™ said...

oh ho... still ada lagi babi hutan?
drive safe ok...

BrightEye said...

catdy: still ada lagi..kot... hehe sbb ramai dh langgar haiwan yg lintas jln.. nk brek mmg ssh lah org drive laju..