Daisypath Anniversary tickers

Dec 19, 2011

Pagi2 adik forward emel 18sx

Assalamualaikum,

Di pagi hari ni BE mmg xde mood.. sbb keje bykkkkk sgt2.. Bestnye pada orang yang nak menghabiskan cuti pada ujung tahun ini..

Anyway, seperti biasa, BE akan bukak emel.. berderet inbox BE terutama terima daripada adik tomei BE ni lah.. rajin forward emel..x kira lawak ke, lucah ke..ngeri2 pun dia ada forward tp bila kite nak forward dia bende yang ngeri dia marah kat kite.. aiyooo dia emel kite ngeri leh plak,. adik adik..

Mungkin gmbr ni semua org pernah tgk.. tp saje BE gatai nak share dgn readers lak.. Jom tgk





-the end- 
Ha..ha..ha..

2 comments:

Followers