Daisypath Anniversary tickers

Dec 2, 2011

Suara sexy

Salam semua..selamat pagi dan salam 1 Malaysia..hehe

Hari ni suara BE sexy.. (itupun nak bg tau semua org ke?) hehe saje je.. malas nak mulakan keje dulu... mcm biasa masuk opis baca blog org pastu update blog sendiri bila ada topik la.. Pagi td jam 4.30am BE terjaga dr tido.. tiba2 tekak rasa kering sgt.. minum la air mineral yg dh siap letak kt tepi meja dlm bilik. pastu sambung tdo.. 5.45am bgn alik mandi nak siap g koje.. Bila nak kejut Azmeer, suara tak kuar.. mcm berbisik lah plak.. tekan skit tekak ni nak bg suara kuar pun xmau jgk.. aduhai.. last2 goyang2kan badan Azmeer skit supaya dia bgn..huhu

Bila bercakap dgn adik pun suara pun x kuar, mcm berbisik lg..adik ketawa..dia kata smlm ok je.. Bila tgh bersiap sambil tu duk ckp sorang2 saje nak bg dgr suara..haha..ntah apa2 kan..? Masa g dapur, mama tanya something, BE pun ckp dgn mama, pastu mama ketawa.. Adik kata mama saje nak test dgr suara yg sexy ni..huhu. pastu Azmeer lak turun nak g minum air, adik pun ada kat situ.. Adik kata suara mcm jantan.. Adik & Azmeer suruh BE ckp "Auwwwww".. apa lagi kuar mcm suara pondan lah..hahaha.. Azmeer kata jgn jwb phone kt opis, nnt org ingat lelaki yg jwb..haha.. oklah kan skali skala dpt suara yg sexy mcm ni..hehehe



No comments: