Daisypath Anniversary tickers

Dec 21, 2011

Take care my dear..


Assalamualaikum,

Hari ni Azmeer gi Terengganu sebab ada karnival Islam kat sana.. lebih kurang macam Jom Heboh... Pagi td agak lewat masuk opis..lewat waktu tak la, just nice kul 8.15 masuk opis.. slalunya kul 7.30 atau 7.45 dh sampai opis dh padahal punch masuk kul 8.30.. rajin kan dtg awl..hehe..

Azmeer g sana 5 hari..itu paling lama Azmeer gi outstation lebih dr 3 hr..huhu i'm going to miss him so much.. Since Azmeer berada di sana nnt BE akan duk bersama dgn mama aini.. anything or everything i will go to mama.. Dalam perjalanan ke opis td, Azmeer pesan macam2 pada BE agar berhati2 ketika drive dan mcm2 lagi lah.. i will remember all your advice my dear.. And BE pun pesan kat dia juga mcm2 especially jgn lupa sms BE.. its compulsory..hehe 

Dah samapi opis BE, tgh duk borak2 dgn K.nor.. leh plak terpanggil dia "abg".. haha.. dlm kepala ni asyik fikirkan Azmeer je.. tersasul lah plak..Oops.. Jgn jd mcm k.nor sudah.. dia leh terpanggil Bos dia "abg" sbb bos masuk bilik masa tu k.nor tgh online dgn Hubby dia.. Haha lawak2.. Bos pun sengih time tu tp sudah Arwah.. sebelum hari raya thn ni Arwah dh kembali ke Allah.. Al-Fatihah..

Sambung lagi cerita.. Minggu ni plan nak g jln dgn adik.. dh lama sgt2 tak berjalan2 dgn dia.. Rasa mcm nak tgk movie dgn dia.. We used to hang out together.. like to share things together since childhood.. mana taknya, dia lah satu2 nye adik BE.. kami ni 2 adik beradik je.. 


No comments: