Daisypath Anniversary tickers

Jan 31, 2012

Tak reti baca ke..?

Nak solat pun kene kaco.. ssh nak kusyuk lah klau asyik kaco org tgh solat.. Kite dh create sign tulis SOLAT besar2, gantung kat dpn pintu..masih lagi duk ketuk nak masuk.. Bila time bukan solat, ketuk pintu tgk dlm bilik kite pastu tutup alik.. apa motif duk wat camtu.. tau lah bilik kite ni bau wangi..huhu.. tak paham la perangai manusia mcm ni..

Busy for a week

hari ni mmg busy yang amat sgt.. sambung keje smlm punya.. dalam masa 4 hari tolak hr cuti wilayah, BE, k.nor and k.ana kene siapkan keje yg thn lps.. itupun start dr bulan April 2011.. huhu.. bayangkanlah kite bertiga je yang buat... ada jugak dpt pertolongan drpd k.emi.. Thank you in advance.. but still sempat ke nak ciap ni.. huhu.. risuanyeeeee

Ni baru stop jap sbb pening tgk nombor.. Nombor yang BE paling tak suka nak wat keje or even study dr bangku sekolah/kolej lg tp keje bwh finance.. bagus kan..?? Haha

Smlm BE tdo awal sbb kepala mcm nak pecah.. Smlm puasa, sahur minum air je mmg lah dh masuk angin.. waktu tgh hr smlm rs sayang nak buka puasa sbb dh setgh hr jd BE teruskan je lah.. Slps berbuka smlm, BE tdo jam 9.30mlm.. pastu tiba2 dgr bunyi bunga api, mercun kt luar.. rs mcm dekat sejam jugak lah dorang main.. aduh..mmg bertambah sakit kepala..bising yang amat sgt.. Nape lah main bunga api tgh2 mlm..tak pk ke org tgh nk tdo ke apa ke.. (mcm skrip dr masam2 manis lah plak) haha..

Pagi td kul 5.15am, BE bgn gosok baju keje.. pastu mandi, solat, minum milo sat pastu gerak dr umah jam 6.30am.. Dah sampai station minyak Esso di sg.besi, Azmeer beli nasi lemak utk kite pastu sampai opis Azmeer, drop dia dulu pastu baru BE gerak ke opis BE.. dah park kete, mcm biasa BE akan msg Azmeer yg BE dh campai.. pastu bermulalah keje routine kite..


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
With Love,