Daisypath Anniversary tickers

Jan 4, 2012

Back to work

Assalamualaikum,

hi semua.. ada yg masih cuti lg tak..? leh kite tukar..? huhu hari ni BE dh masuk keje alik. letih lah.. smlm pegi spa di KL. ingat dlm bangunan KLCC rupa2nya di luar KLCC.. jauh skit nak jalan, lalu kat terowong menghala ke Aquaria pastu kluar dr bangunan tu, cross the road br nmpk tmpt spa tu...Agak mahal tp masa tu BE dpt promotion so dpt half price. kaki rasa mcm nak tercabut.. lama tak jln jauh mcm tu skali. sepanjang dlm spa tu makan masa dlm 3 jam. Mula2 dia bagi 15 min utk g gym..BE pegi wat cycling, sakitnye lutut..pastu walk&running machine tu (actually xtau apa nama dia hehe)..lg mengah. pastu 20min pegi sauna.. (i can't breath) wap terlampau banyak..sampai blocking nose leh jd cair smlm..haha. pastu terus g body scrub and massage for an hour.. best sgt2.. tp ada this chinese lady ckp punya lah sopan tp bila dia urut Haa..kuatnye..haha. 

Mmg best tp lps pegi spa tu tak alik umah terus.. sbb dh alang2 kul 3 lebih, BE and mama plan teman adik sebelum dia pegi class (sambung belajar- part time).. class dia kul 6.30ptg sampai 9.30mlm so sementara tunggu kul 6.30 tu kite g jln2 area CM.. solat kat sana jap.. surau di atas bumbung CM lak tu..

Jam 8 mlm, sampai umah dgn keadaan kaki lenguh padahal br lps wat spa.. Klau wat spa terus alik umah mmg relax la tp ni penat dgn berjalan jauh..huhu

So pagi tadi agak letih sgt2 nak bgn awal tp kene g keje jugak sbb x apply cuti hr ni..klau EL pun keje dh berlambak dr last..semua room mate cuti lg so i'm alone.. (bunyi sedih je)



No comments: