Daisypath Anniversary tickers

Jan 26, 2012

khusyuk membaca tetiba...

BE baru bukak blog kwn sekolah BE ni. Dia ni bekas staff Seekers yg cari hantu tu mcm citer Ghost Adventure. Mmg dr sekolah lagi, dia ni suka bende2 yang pelik2 dan menakutkan. BE berkawan dgn dia sbb kami ada sama minat di zaman sekolah dulu. Kami minat seni lukis.. tp bab2 hantu tu xde ler.. BE suka baca n tgk citer seram je tp cr hantu dak ler.. atut lahhh..

Dlm beberapa minit yang lepas..BE bacalah blog dia. Blog dia cecitermisteri. Semuanye misteri lah.. tgh duk penat menaip di keyboard computer td BE pun bukak lah blog dia yg dia br update dlm status dia. Bila dh bukak satu tajuk yg BE nmpk adalah Patung Puaka. Mula2 BE ingat citer yg dia reka tp sbnrnya kisah benar dia. Masa BE g umah dia dulu, rsnya mak dia pernah citer psl patung ni. ntah BE pun tak ingat. So bila tgh baca tu, BE terima sms drpd suami. Leh pulak Azmeer kata "cuba tgk bwh meja kot2 ada tgn kuar pegang kaki.." BE balas alik.. "xdenyeee..." Pastu smbg baca blog tu alik...baca punya baca ada lah satu part ni cam seram skit.. pastu tiba2... Kringggg...Kringggg.. telefon tmpt k.nor berbunyi.. kite dh lah tgh sorang2 dlm bilik..terkejut lah BE... bila BE g kat tmpt k.nor nak jwb panggilan terus stop ringing plak.. Hampeh tul telefon ni.. sape lah yang call td.... (@_@)


No comments: