Daisypath Anniversary tickers

Jan 26, 2012

Makeover office

Hi semua.. 

guess what..? BE akan jd interior design utk sementara waktu.. nak tau nape..? Bos BE select BE utk ubah suai pejabat drpd buruk yg xde apa2 hiasan tukar kepada yang cantik menarik tertarik.. Dalam kepala dh byk idea tp nak mula sketch tu xtau camne..huhu.. ntah jd ke tak nnt..

Byk gak BE duk surf dlm google tgk IKEAnye design, picture2 lain..mmg byk bagi BE idea.. klau la opis kerajaan ni leh buat mcm pejabat yang mmg best giler lah.. so colorful, penuh dgn warna warni.. mmg semangat lah nak keje.. klau leh sampai nak tdo je klau pejabat kite camtu.. Jom tgk pejabat yang best2..

tempat rehat or discussion best ni.. so colourful

Hall entrance dia mmg menarik tertarik

Ni pejabat Nuffnang..tempat meeting room dia.. so relaxing..

Warna mmg menarik..i like..
Ok itu saja topik BE di siang hari.. klau ada lagi nnt BE citer2 lg ye.. tata..

No comments: