Daisypath Anniversary tickers

Jan 20, 2012

Selamat bercuti

Assalamualaikum,

Hi readers.. sorry dh lama sgt BE tak update blog.. nk blog walking pun jarang sbb busy dgn keje.. alik umah penat je..nk tgk internet pun kejap je.. kat opis ni br dpt line.. ada laa lebih seminggu xde internet.. so bored.. klau wat keje xde internet boring gak.. nak gak blog walking and surf. info lain ke kan..huhu..

Smlm BE alik selayang dgn hubby.. We're stuck in traffice jam for 2 hours.. gila lah..org dh mula ambik cuti awl jdi jalan pun jam teruk sgt2..sampai tak tahan nak g toilet...hahahaha. Hmmm hari ni pun mesti jam gak kan.. nak kuar awl pun jam, kuar lmt lagi lah jam.. Possibly BE akan alik kuala Pilah jumpa Wan. dh lama BE tak jumpa dia.. suasana kmpg dia agak scary lah sbb dlm kawasan kelapa sawit.. gelap yg amat.. jiran2 pun agak jauh skit.. mcm mana lah Wan duk sorang2 kan.. cian dia..

ok..BE nak nak ucapkan selamat bercuti ye.. BE cuti hari isnin selasa je..Rabu keje alik.. sayang nak ambik cuti..hehe



2 comments:

mun-e said...

salam.. kuala pilah kat kg mane? kg saya pon kuala pilah jgk ;)

BrightEye said...

Salam mun-e, kuala pilah kmpg di Juasseh.. (^_^)