Daisypath Anniversary tickers

Feb 18, 2012

hadiah dr Cuti2 1Malaysia


Selamat ptg semua.. hari ni g mana2 tak? BE duk umah je nak relax, pastu mlm nnt nak g ambik adik kat jln kasturi,KL. Dia ada class ganti hr ni.. Adik BE sambung belajar, nak habiskan dia punya ACCA.. apa nama penuh dia BE tak ingat..tp related dgn account la.. Bulan Jun habislah study dia tu.. dia ni mmg suka belajar, suka nombor.. BE x suka nombor tp keje sbg account assistant..haha..

BE ada terima emel drpd Cuti-cuti 1Malaysia. dia kata "You have been chosen as one of the lucky recipients of an exclusive edition, Cuti-cuti 1Malaysia doll and bag". Bila baca tu punya lah excited walaupun bukan dpt hadiah percutian. BE dpt hadiah ni sbb BE ada masuk contest online. Sebelum ni BE pernah dpt hadiah drpd Australia Tourism, hadiah dia bag and cloth cover. Tomei tak hadiah BE..?



Doll and a bag from Cuti-cuti 1Malaysia

Smlm kan rehat panjang, jadi BE dan k.nor g singgah umah K.naj yg baru dpt 1st baby. K.naj dh nak habis pantang dh. Baby dia lahir tak cukup bulan.. K.naj deliver baby ms dlm kandungan 8 bulan. Dah sampai umah K.naj, tgk baby dia kecik sgt.. BE tak ingat lah nama dia tp baby girl. ni lah baby k.naj.. tomei tak..?


mata dia bulat..

Tomei kan? geram BE tgk dia..
Ok that's all for now.. have a lovely weekend..




No comments:

Followers