Daisypath Anniversary tickers

Feb 23, 2012

I'm gonna miss you

Hi..

hari ni rasa malas nak wat keje sbb dh nak hujung minggu.. excited nak kuar dgn Azmeer weekend ni.. dh lama sgt BE tak kuar jln2 dgn Azmeer.

Semalam BE dpt news drpd k.nor. Katanya suaminya dapt posting di Khartoum, Sudan. Walaupun negara sana tak berapa nak maju but it's worth a try. K.nor kata kwn suaminya ada bg tau yg di sana susah nak beli brg dapur cth cili sos, curry..sana pun ada curry tp lain lah rs dia kan.. Pampers utk anak langsung xde katanya.. So sblm berangkat ke sana, k.nor n suaminya kene lah beli brg 1 kotak utk 1 item..hehe pengsan tu. I am so going to miss her..

Ooo klau nak tau rupa bendera Sudan, ni lah dia..

Flag of Sudan

simple kan..?

P/s: Rasa rindu lak nak g luar negara mcm mama aini posting dulu.


No comments: