Daisypath Anniversary tickers

Feb 3, 2012

Suara org nangis di tgh mlm

hi readers,

Guess what..? Smlm BE tido awal.. masa tu Azmeer tgk The Lion King kat hall guna laptop adik dia. BE pun tumpang sebantal dgn Azmeer, mula2 nak tgk sama pastu BE terlelap..rs mcm dh lama terlelap tdo dpn hall, jd BE bgn sambung tdo dlm bilik sampailah ke esok pagi utk bersiap g keje..

Hari ni Azmeer mc, sakit blkg tp Azmeer hntr aini g putrajaya dulu..cian dia.. jauh lak tu dr selyang ke Putrajaya,, anyway, td Azmeer citer jam 1pagi dia terdengar suara org menangis.. Adik dia tgh tgh Lion King masa tu (ikut giliran..haha).. Azmeer tanya adik dia suruh pause movie tu, pastu dorang dgr lah suara tu.. Azmeer sampai bukak pintu lgi nak cr mana dtg suara tu tp takde.. Azmeer kata dia dan adik dia dgr kuat sgt, sampai naik bulu roma.. Azmeer ingat BE menangis dlm bilik bila tgk takde pun.. Katanya bunyi dia seram.. huhu.. nasib baik la BE x dgr apa2 smlm.. tentu BE takleh tdo..


2 comments:

dd dudu said...

wah seramnyee. umah be umah cane, ada jiran sebelah x

dup dup

BrightEye said...

dd: umah teres..jiran semua ada..dekat2.. maybe time tu gak 'dia' nak dtg..huhu